Eno je bilo gotovo - ne maram materializma. To je Boris tudi vedel, zato je vse, kar bi lahko imelo vonj po preseravanju, spretno skrival pred mano. Še kar nekaj časa po poroki dejansko nisem dojela kakšen cukrček imava na dvorišču.


No, potem je pa prišel dan, ko sva istočasno potrebovala oba avtomobila in ni bilo druge, kot da sedem vanj. Marička - kateri zvok! Ja, sem ga slišala, ko ga je vozil Boris, ampak niti približno ni enako kot takrat, ko je avto čist zares in samo tvoj. In O BOG katera moč motorja! Šalthebl kot se spodobi in kako potegne! Kaj hudiča mi je bilo vsa ta leta?

Boris je seveda ves čas ignoriral mojo ignoranco in redno užival servise pri Krulcu. Ali tudi drugje dobiš krofe in kafe? V čakalnici, ki prej spominja na dnevno sobo kot karkoli podobnega servisu avtomobila? Jaz tega s svojo Laguno 98 ziher nisem doživela.


And Just Like That sem postala fanica številka 1. V tistem podvozu na Ptuju obvezno malo odvijem okno. Saj me razumeš, kajne? Pa da ne bo pomote, avto oba voziva odgovorno in v skladu s predpisi. Navsezadnje mi ni do razsipavanja na bencinu ali kaznih.


"Z" naju je popeljal v zakon. Peljal naju je na dopuste in izlete. Včasih sva ga tudi napolnila z vso potrebno fotografsko opremo (ki je ni malo) za delo na poroki. Zato njegove prostornosti ni za podcenjevati. In še meni najljubša - ko je kdo želel z nama na morje, sva preprosto povedala, da greva s tamalim avtom. :D Sori!

Včasih sem si na dvorišču dala gor Il libro dell'amore od Zucchera & 2Cellos, Se Bastasse od SGA, Bowiejev Black Star, Shallow...... Ah, sanjsko. O muziki v tem avtu bi B rekel marsikatero (Nočeš vedet. Ali pa tudi - saj ima metal veliko klasičnih instrumentov, ki tukaj not itak zvenijo fantastično).

V glavnem, napolnjen je s samo lepo energijo, ker se nama z njim nikoli ni mudilo, nikogar nisva rabila preklinjati, ker so pač vsi bili za nama, vsi so ga lepo gledali...

Me kar spomni na vožnje mimo šole - te so postale pravi šovi. Osnovnošolci dvigujejo palce, navijajo, da malo "zaruži". Pred srednješolskim centrom se delajo bolj odrasle, ampak jim vidiš v dušo! Mojster Miha se prvega dne šole baje spomni po tem, da ga je Boris zapeljal en krog... In če otroci vedo, kaj je dobro... bo tudi novi lastnik cenil dejstvo, da bo ta avtek v nekaj letih pristal na listi najbolj ljubkih klasičnih avtomobilov, ki so imeli motor na notranje izgorevanje.


Nissan 350Z, l. 2007, 313 hp, 3498 ccm

Jaz sem sicer globoko navijala, da ga vzame kakšna ženska! Se mi zdi, da ful paše k samostojni ženski. Pa taki z oblinami. Ali pa taki bolj športni suhici. Z velikimi špegli? Samo poglej si linije avta, no. Sexy boki! (Res, poglej fotke. Pa šminko si lahko popraviš na voznikovi ali sopotnikovi strani.)

V glavnem, oba si želiva, da avto pristane pri človeku, ki je zrel vožnje s tako mrcinico! Nama pa še samo dajte malo časa, da se dokončno navadiva na misel, da odhaja k nekomu drugemu. NI ENOSTAVNO! :)


Sale, Aleks... ne pomaga, če mi jočeta v inbox. Plis, ne mi več jokat v inbox.