Najverjetneje nama ni potrebno pisati o dragocenosti fotografij, filma, albuma... ko poroka mine. Najina skrb ta dan, in tudi tedne po tem, ko se pripravljajo fotografije, film in album, sta le vidva in ohranitev tiste topline v srcu, ki jo bosta občutila na vajin dan.

Poročna fotografija

Poročni film

Kratko, sladko

pošlji povpraševanje

do 2 uri kreativnega snemanja
1 videograf
montaža kratkega filma
3-5 minutni film na USB
spletno predvajanje z zasebnim dostopom


FAQ

"Želiva, da sta vidva najina pripovedovalca poročne zgodbe. Kako vaju lahko rezervirava?"

Preko spodnjega obrazca najprej preverita, če je vajin datum še na voljo. V kolikor je, se bomo dobili na kratkem informativnem sestanku, da lahko preverimo v živo "če je energija taprava". Po sestanku se pripravi poročna pogodba in vplača 20% vrednosti fotografiranja in/ali snemanja. Tako sva rezervirana samo za vaju.

Kdaj prejmeva fotografije? Kdaj film?

10 prvih fotografij prejmeta v treh dneh po poroki. Preostale pa 8 tednov po poroki. Isti dobavni rok ima tudi poročni film.

Ugodnosti

V kolikor se poročita med ponedeljkom in petkom (na nepraznični dan) se vama upošteva 10% popust.

V koliko se za knjigo odločita ob podpisu pogodbe, imata zagotovljeno brezplačno oblikovanje poročne knjige z do 3 popravki.

Kdaj plačava svoje obveznosti?

Preostanek plačila se izvede prvi delovni dan po opravljeni storitvi.

Ali lahko fotografirata najino poroko na hrvaški obali?

Seveda lahko. Potni stroški do 30 km v obe smeri so že vključeni v pakete fotografiranj, vsak nadaljni km se obračuna po veljavnem ceniku tj. 0,37 €/km. Na voljo sva tudi za fotografiranje znotraj EU.

Ali nama lahko izdelata tudi poročno knjigo / fine art poročno knjigo?

Seveda. Navdušena sva nad temi izdelki, saj omogočajo toliko možnosti oblikovanja in sestavljanja vajine poročne zgodbe. Izbor fotografij lahko opravita sama ali prepustita nama. S tem izborom nato oblikujeva želeno knjigo, ki jo dobita v predogled. V ponudbi imava najmanj 200 različnih možnosti fotoknjige, zato je vsaka edinstvena. Ravno tako, kot vajina zgodba!

Preverita vajin datum

"Kar lahko naredita danes, ne odlašajta na jutri."

V koliko želita, da se vključijo v pokrivanje.