FOTOGRAFIRANJE ZA OSEBNE DOKUMENTE

Potrudiva se, da tudi to najbolj zoprno fotografiranje vseh časov, postane znosno!

Za namen izdelave vaših osebnih dokumentov bomo naredili fotografijo na kateri se ne smejite in bo ustrezala vsem zahtevanim pravilom. Za pravilnost le-teh poskrbiva midva in vas bova usmerjala z navodili. Sam postopek fotografiranja traja le nekaj minut.

"Vaša fotografija se nato pripravi in jo preko posebnih spletnih servisov in ustreznih avtentikacijskih mehanizmov prenesemo v centalno odložišče. Centralni sistem bo preveril ustreznost fotografije in določil unikatno referenčno številko. Po uspešno opravljenem postopku boste prejeli unikatno referenčno številko, s katero se boste nato oglasili na upravni enoti." Vir: ozs.si

S tem potrdilom lahko 1 leto urejate vse slovenske uradne dokumente (biometrični potni listi, osebna izkaznica, tujski dokument, vozniško dovoljenje in orožna listina).

Cenik

Fotografiranje za dokumente

17 €

Fotografiranje za osebne dokumente v RS.
Prejmete natisnjeno potrdilo za izdelavo osebnih dokmentov.


Naročanje

Vaše udobje, dobro počutje ter varovanje zdravja vseh, je na prvem mestu! Zato je vaš termin fotografiranja, tudi če gre "le" za dokumente, potrebno rezervirati. To najlažje storite s prijavo preko tega kontaktnega obrazca.

Izpišite osebno ime in priimek.

Ulica, poštna številka, pošta.

Izberite del dneva, ki vam ustreza. Točen prosti termin sporočiva.

"Ministrstvo za notranje zadeve je, v želji po nadgraditvi in poenostavitvi sistema za sprejemanje vlog za osebne dokumente ter izboljšavi kvalitete slikce za personalizacijo dokumentov, razvil poseben sistem za elektronski prenos fotografije od fotografov do upravnih enot.

Na upravni enoti ni bo potrebno skeniranje in preverjanje kvalitete fotografije, saj je to že opravljeno. Referent le zajame vse ostale podatke (strankin podpis preko elektronske podpisne tablice in podatke iz uradnih evidenc) in jih pripravi za personalizacijo. Postopek je postal hitrejši in prijaznejši, tako za fotografe kot za stranke in za referente na upravnih enotah. Sistem se uporablja tudi pri drugi generaciji biometričnih potnih listov, pri izdelavi osebnih izkaznic, tujskih dokumentov, vozniških dovoljenj in orožnih listin."

Vir: ozs.si