Obstajajo deli srca, za katere človek niti ne ve,

da jih ima, dokler ne začuti ljubezni do otroka.

—ANNE LAMOTT

V fotografiranje novorojenih je bilo vloženo največ truda, učenja pravilnega varnega poziranja ter poglabljanja v razumevanje želja mladih staršev. Želela sem vama ponuditi nadstandardno storitev, kjer bosta lahko svoje najdražje bitje predala v varne roke izkušene fotografinje in kljub težkim nočem, ki so morda za vsemi vami, uspela uživati v fotografiranju.

Vrstni red fotografiranja kot tudi motivika je povsem odvisna od vajinega novorojenca. Ne bomo ga silili v nekaj, kar mu v nekem trenutku ne ustreza. Naredili bomo tako, da bo to lep dan in ob koncu boste imeli še prekrasen spomin nanj.

Kaj pa če zamudimo prvih 14 dni? Nič hudega! Otročiči so vedno najlepši!

Če imate radi pristne trenutke, brez nastavljanja v udobju vašega doma vam bo gotovo všeč tretja možnost lifestyle fotografiranja - ta je primerna za družine z otroci vseh starosti.

Drobceni prstki, ljubke gubice, najlepše ustnice in micena ušeska. Tako majhni ne bodo več nikoli!

Paketi

Fotografiranje novorojenčka

230 €

posvet pred fotografiranjem
3 ure fotografiranja v studiu
običajno 3 seti fotografij
20 retuširanih digitalnih fotografij v polni ločljivosti
zasebna spletna galerija
print release
10 art printov v velikosti 13x18

Lifestyle fotografiranje

280 €

posvet pred fotografiranjem
do 2 uri fotografiranja na vašem domu
50 obdelanih digitalnih fotografij
zasebna spletna galerija
print release

Več informacij

BARVNA LESTVICA

(01)

Kot osnova služi nevtralno belo ozadje. Na voljo je tudi temnejša različica v rjavi.
O barvni lestvici dodatkov, v katere ovijemo vajino novorojeno detece se dogovorimo v naprej. Ob klicu za posvet mi zaupaš barve, ki ustrezajo barvni tematiki otroške sobice. Le tako se bodo fotografije popolno vklopile v sobico.
Na dan fotografiranja lahko izbereta tudi všečne pripomočke (košarice, vedra), v katere varno namestimo mali model.

FOTOGRAFIRANJE NOVOROJENČKA

(02)

V prvih dneh po rojstvu (do 14 dni) je otrok najbolj speč in fleksibilen, kar pomeni, da bomo lahko naredili vse tiste posnetke, ki jih tako radi občudujemo.
Pred prihodom bo prostor razkužen (tla, kljuke, previjalna mizica, vsi pripomočki) in primerno ogret.
Ob prihodu v studio se sezuvamo in razkužujemo.
Priporoča se, da se otrok nahrani po prihodu v studio, saj ga bo to zagotovo lažje zazibalo v spanec.
Vrstni red fotografiranja je odvisen od otroka, saj je on tisti, ki pove, kaj mu v nekem trenutku odgovarja. Pričakujemo lahko vsaj 3 sete izmed naštetih:
- fotografije zavitega novorojenčka v štručko
- pozirane fotografije na blazini (bean bag)
- fotografije vseh detajlčkov (trepalnice, nosek, ušeska, nogice, prstki, laski)
- fotografije v izbranem outfitu
- fotografije v izbranem pripomočku (vedro, košara, posteljica).
Največ časa bomo namenili potrebam novorojenega (hranjenje, nega, umirjanje). Ko nam to uspe, je fotografiranje najlepši in pravzaprav zelo kratki del znotraj našega triurnega termina.
Fotografije so retuširane tako, da bodo večno moderne.

Po želji lahko v sklopu fotografiranja naredimo tudi set fotografij z družino in sorojenci za samo 70 € (redna cena 120 €).

LIFESTYLE FOTOGRAFIRANJE

(03)

Lifestyle fotografiranje je fotografiranje vašega življenja na vašem domu. Lahko je v času, ko pripeljete k hiši novega družinskega člana ali kadarkoli vmes. Življenje, točno tako kot je!
Kot neviden član družine bom lovila vse drobne trenutke, ki jih boste najverjetneje cenili šele z odraščanjem vaših otrok.
Z lifestyle načinom fotografiranja ne posegamo v spreminjanje resničnosti in prislijeno poziranje. Imeli boste vse avtentične spomine na vaš dom, vas in vašega otročiča.
Fotografije bodo stilsko obdelane tako, da bodo dodale pečat tega časa.

Po fotografiranju

(04)

Najkasneje tri dni po fotografiranju prejmeš prve tri fotografije, ki potešijo vajino radovednost. Te fotografije so krasen način, da svoje prijatelje in sorodnike obvestita o prihodu novega člana oziroma članice.
Vse preostale fotografije prejmeta v vašo z geslom zaščiteno galerijo v roku 30 dni od datuma fotografiranja. Spletna galerija omogoča prenos fotografij v polni velikosti, ogled slide showa in naročilo izdelkov.

Print release

(05)

Print release je dovoljenje, ki ti omogoča, da avtorske fotografije Črtice, določene s print releasom, uporabiš za izdelke, ki so ali pa niso del ponudbe Črtice.

Popusti in ostale ugodnosti

(06)

Za vse naše nosečke velja - 10% popust za fotografiranje novorojenca.

Več novorojencev hkrati: za vsakega nadaljnjega otroka doplača le 50%, vsak otrok pa kljub temu prejme polno število fotografij. Čas fotografijranja se prilagodi potrebam obeh otrok.

Lahko izberem več fotografij?

(07)

V kolikor bi obstajala želja, lahko omogočiva vpogled v vse originale in si sami izberete dodatne fotografije. Retuširanje vsake dodatne digitalne fotografije se obračuna po veljavnem ceniku.

Cenik:
1 fotografija 25 €
10 fotografij 80 €
15 fotografij 110 €