Drobceni prstki, ljubke gubice, najlepše ustnice in micena ušeska. Tako majhni ne bodo več nikoli!

V fotografiranje novorojenih je bilo vloženo največ truda, učenja pravilnega varnega poziranja ter poglabljanja v razumevanje želja mladih staršev. Želela sem vama ponuditi nadstandardno storitev, kjer bosta lahko svoje najdražje bitje predala v varne roke izkušene fotografinje in kljub težkim nočem, ki so morda za vsemi vami, uspela uživati v fotografiranju.

Vrstni red fotografiranja kot tudi motivika je povsem odvisna od vajinega novorojenca. Ne bomo ga silili v nekaj, kar mu v nekem trenutku ne ustreza. Naredili bomo tako, da bo to lep družinski dan in ob koncu boste imeli še prekrasen spomin nanj.

O fotografiranju


posvet pred fotografiranjem
3 ure fotografiranja v studiu
20 retuširanih digitalnih fotografij v polni ločljivosti
zasebna spletna galerija
print release
10 art printov v velikosti 13x18
dobropis za oblikovanje knjige

Cena fotografiranja: 250 €

Več informacij

Rezervacija termina in plačilo

Termin je potrebno naročiti preko kontaktnega obrazca spodaj.

Termin se rezervira z vplačilom vrednosti fotografiranja, in sicer preko nakazila na TRR. Vse potrebno za nakazilo prejmeš na tvoj email naslov. Takoj, ko je nakazilo prejeto, je termin rezerviran.
Odpoved termina sporoči vsaj dan pred fotografiranjem, v nasprotnem primeru zadržim 20 % vplačila za kritje stroškov odpovedi.

Število fotografiranj je zaradi zagotavljanja kakovosti storitve omejeno.

Fotografiranje ob nedeljah in praznikih

Fotografiranje ob nedeljah in praznikih je možno proti doplačilu, in sicer ta znaša +30 % cene fotografiranja.

Scena

Kot osnova služi nevtralno belo ozadje. Na voljo je tudi temnejša različica v rjavi.
O barvni lestvici dodatkov, v katere ovijemo vajino novorojeno detece se dogovorimo v naprej. Ob klicu za posvet mi zaupaš barve, ki ustrezajo barvni tematiki otroške sobice. Le tako se bodo fotografije popolno vklopile v sobico.
Na dan fotografiranja lahko izbereta tudi všečne pripomočke (košarice, vedra), v katere varno namestimo mali model.

Potek fotografiranja

Pred vašim prihodom bo prostor razkužen (tla, kljuke, previjalna mizica, vsi pripomočki) in primerno ogret.
Ob prihodu se sezujete in odložite vse potrebno za nego vajinega novorojenčka. Priporoča se, da se otrok nahrani šele tukaj, saj ga bo to zagotovo lažje zazibalo v globji spanec. Glede na značaj in želje novorojenčka ga varno zavijem v bubico (na različne načine), tako da uživa v globokem spancu. Sledi poziranje. V kolikor potrebuje dodatno cartanje, hranjenje, menjavo pleničke, mu seveda to omogočimo nemudoma.
Med fotografiranjem v studiju ni dovoljeno fotografirati z vašim telefonom/aparatom. Ta čas namenita občudovanje vajinega otroka ali krepčilnemu počitku.

Po fotografiranju

Najkasneje tri dni po fotografiranju prejmeš prve tri fotografije, ki potešijo vajino radovednost. Te fotografije so krasen način, da svoje prijatelje in sorodnike obvestita o prihodu novega člana oziroma članice.
Vse preostale fotografije (skupno 20 fotografij) prejmeta v vašo z geslom zaščiteno galerijo v roku 30 dni od datuma fotografiranja. Spletna galerija omogoča prenos fotografij v polni velikosti, ogled slide showa in naročilo izdelkov.

Print release

Print release je dovoljenje, ki ti omogoča, da avtorske fotografije Črtice, določene s print releasom, uporabiš za izdelke, ki so ali pa niso del ponudbe Črtice.

Popusti in ostale ugodnosti

Za vse naše nosečke velja - 10% popust za fotografiranje novorojenca.

Več novorojencev hkrati: za vsakega nadaljnjega otroka doplača le 50%, vsak otrok pa kljub temu prejme polno število fotografij. Čas fotografijranja se prilagodi potrebam obeh otrok.

Lahko izberem več fotografij?

V kolikor bi obstajala želja, lahko omogočiva vpogled v vse originale in si sami izberete dodatne fotografije. Retuširanje vsake dodatne digitalne fotografije se obračuna po veljavnem ceniku.

Cenik:
1 fotografija 25 €
10 fotografij 80 €
15 fotografij 110 €

Ali je možno fotografiranje na domu?

V trenutku s COVID-19 situacijo žal ni mogoče fotografiranje na vašem domu.

Sicer pa, seveda! Fotografiramo se lahko kjerkoli, če je le dovoljeno! =)
Strošek prevoza do želene lokacije znaša 0,36 € /km. Obračuna pa se pot od studia Črtice do lokacije in nazaj. Potrebno je doplačati tudi 30% osnovne cene za storitev izven studia.
Seveda pa ob tem ne pozabita, da se spremeni stil fotografiranja - studia namreč zaradi občutljivosti materialov ne selim k vam domov.


Rezervacija termina

Termin poskusi naročiti čim prej, priporoča se 7 mesec nosečnosti, saj je število fotografiranj zaradi zagotavljanja varne in kakovostne storitve omejeno.

Vprašati ni greh, tudi če si tak rok že zamudila. Kar pogumno mi piši.

V koliko ne dobiš mojega odgovora v treh dneh, mi prosim piši znova.