Obstajajo deli srca, za katere človek niti ne ve,

da jih ima, dokler ne začuti ljubezni do otroka.

—ANNE LAMOTT

Drobceni prstki, ljubke gubice, najlepše ustnice in micena ušeska. Tako majhni ne bodo več nikoli!


V fotografiranje novorojenih je bilo vloženo največ truda, učenja pravilnega varnega poziranja ter poglabljanja v razumevanje želja mladih staršev. Želela sem vama ponuditi nadstandardno storitev, kjer bosta lahko svoje najdražje bitje predala v varne roke izkušene fotografinje in kljub težkim nočem, ki so morda za vsemi vami, uspela uživati v fotografiranju.

Vrstni red fotografiranja kot tudi motivika je povsem odvisna od vajinega novorojenca. Ne bomo ga silili v nekaj, kar mu v nekem trenutku ne ustreza. Naredili bomo tako, da bo to lep dan in ob koncu boste imeli še prekrasen spomin nanj.

Kaj pa če zamudimo prvih 14 dni? Nič hudega! Otročiči so vedno najlepši! Zato je voljo tudi fotografiranje Štručka, ki je primerno vse do poznega drugega meseca starosti.

Če imate radi pristne trenutke, brez nastavljanja v udobju vašega doma vam bo gotovo všeč tretja možnost - lifestyle fotografiranje - ta je primerna za družine z otroci vseh starosti.

Paketi

Štručka

do 1,5 ure fotografiranja v studiu
novorojenček je zavit v štručko
8 retuširanih digitalnih fotografij v polni ločljivosti
zasebna spletna galerija
print release
6 art printov v velikosti 13x18


135 € / (115 €)*

Fotografiranje novorojenčka

posvet pred fotografiranjem
3 ure fotografiranja v studiu
običajno 3 seti fotografij
18 retuširanih digitalnih fotografij v polni ločljivosti
zasebna spletna galerija
print release
10 art printov v velikosti 13x18


230 € / (210 €)*

Lifestyle fotografiranje

posvet pred fotografiranjem
do 2 uri fotografiranja na vašem domu
50 obdelanih digitalnih fotografij
zasebna spletna galerija
print release
foto knjiga 20x20


425 €

Več informacij

Rezervacija termina in plačilo

Termin je potrebno naročiti preko kontaktnega obrazca spodaj.

Termin se rezervira z vplačilom vrednosti fotografiranja, in sicer preko nakazila na TRR. Vse potrebno za nakazilo prejmeš na tvoj email naslov. Takoj, ko je nakazilo prejeto, je termin rezerviran.
Odpoved termina sporoči vsaj 3 dni pred fotografiranjem, v nasprotnem primeru zadržim 20 % vplačila za kritje stroškov odpovedi.

Število fotografiranj je zaradi zagotavljanja kakovosti storitve omejeno.

BARVNA LESTVICA

Kot osnova služi nevtralno belo ozadje. Na voljo je tudi temnejša različica v rjavi.
O barvni lestvici dodatkov, v katere ovijemo vajino novorojeno detece se dogovorimo v naprej. Ob klicu za posvet mi zaupaš barve, ki ustrezajo barvni tematiki otroške sobice. Le tako se bodo fotografije popolno vklopile v sobico.
Na dan fotografiranja lahko izbereta tudi všečne pripomočke (košarice, vedra), v katere varno namestimo mali model.

FOTOGRAFIRANJE NOVOROJENČKA

V prvih dneh po rojstvu (do 14 dni) je otrok najbolj speč in fleksibilen, kar pomeni, da bomo lahko naredili vse tiste posnetke, ki jih tako radi občudujemo.
Pred prihodom bo prostor razkužen (tla, kljuke, previjalna mizica, vsi pripomočki) in primerno ogret.
Ob prihodu v studio se sezuvamo in razkužujemo.
Ob otroku ostane le en od staršev, priporočljivo mami. Priporoča se, da se otrok nahrani po prihodu v studio, saj ga bo to zagotovo lažje zazibalo v spanec.
Vrstni red fotografiranja je odvisen od otroka, saj je on tisti, ki pove, kaj mu v nekem trenutku odgovarja. Pričakujemo lahko vsaj 3 sete izmed naštetih:
- fotografije zavitega novorojenčka v štručko
- pozirane fotografije na blazini (bean bag)
- fotografije vseh detajlčkov (trepalnice, nosek, ušeska, nogice, prstki, laski)
- fotografije v izbranem outfitu
- fotografije v izbranem pripomočku (vedro, košara, posteljica).
Največ časa bomo namenili potrebam novorojenega (hranjenje, nega, umirjanje). Ko nam to uspe, je fotografiranje najlepši in pravzaprav zelo kratki del znotraj našega triurnega termina.
Fotografije so retuširane tako, da bodo večno moderne.

Po želji lahko v sklopu fotografiranja naredimo tudi set fotografij z družino in sorojenci za samo 70 € (redna cena 120 €).

FOTOGRAFIRANJE ŠTRUČKA

Pred prihodom bo prostor razkužen (tla, kljuke, previjalna mizica, vsi pripomočki) in primerno ogret.
Ob prihodu v studio se sezuvamo in razkužujemo.
Ob otroku ostane le en od staršev, priporočljivo mami. Priporoča se, da se otrok nahrani oziroma dohrani šele tukaj, saj ga bo to zagotovo lažje zazibalo v globji spanec.
Novorojenčka (in dojenčka do 3 mesecev) zavijem v štručko. To mu dalje občutek varnosti in ga prijetno zaziblje v spanec. Ali pa ne. Seveda so nekateri zelo radovedni in bodo široko odprtih oči spremljali celotek potek.
Naš cilj je le zadovoljen otročič, ki mu bomo lahko naredili krasne profesionalne spomine.
Barvno lestvico štručke in ozadja določimo v naprej (glej predhodno točko).
Fotografije so retuširane tako, da bodo večno moderne.

LIFESTYLE FOTOGRAFIRANJE

Life style fotografiranje je fotografiranje vašega življenja na vašem domu. Lahko je v času, ko pripeljete k hiši novega družinskega člana ali kadarkoli vmes. Življenje, točno tako kot je!
Kot neviden član družine bom lovila vse drobne trenutke, ki jih boste najverjetneje cenili šele z odraščanjem vaših otrok.
Z lifestyle načinom fotografiranja ne posegamo v spreminjanje resničnosti in prislijeno poziranje. Imeli boste vse avtentične spomine na vaš dom, vas in vašega otročiča.
Fotografije bodo stilsko obdelane tako, da bodo dodale pečat tega časa.

Po fotografiranju

Najkasneje tri dni po fotografiranju prejmeš prve tri fotografije, ki potešijo vajino radovednost. Te fotografije so krasen način, da svoje prijatelje in sorodnike obvestita o prihodu novega člana oziroma članice.
Vse preostale fotografije prejmeta v vašo z geslom zaščiteno galerijo v roku 30 dni od datuma fotografiranja. Spletna galerija omogoča prenos fotografij v polni velikosti, ogled slide showa in naročilo izdelkov.

Print release

Print release je dovoljenje, ki ti omogoča, da avtorske fotografije Črtice, določene s print releasom, uporabiš za izdelke, ki so ali pa niso del ponudbe Črtice.

Popusti in ostale ugodnosti

Za vse naše nosečke velja - 10% popust za fotografiranje novorojenca.

Več novorojencev hkrati: za vsakega nadaljnjega otroka doplača le 50%, vsak otrok pa kljub temu prejme polno število fotografij. Čas fotografijranja se prilagodi potrebam obeh otrok.

Lahko izberem več fotografij?

V kolikor bi obstajala želja, lahko omogočiva vpogled v vse originale in si sami izberete dodatne fotografije. Retuširanje vsake dodatne digitalne fotografije se obračuna po veljavnem ceniku.

Cenik:
1 fotografija 25 €
10 fotografij 80 €
15 fotografij 110 €

*Cena s popustom

Vizualni ustvarjalci in pripovedovalci zgodb lahko sebe promoviramo izključno skozi naša dela, zato je nujno potrebno, da svoje delo lahko tudi objavimo na spletni strani in družbenih omrežjih. Vse, ki ste pripravljeni deliti nekaj vaših fotografij za najin spletni portfolio, bova nagradila s popustom, ki je določen ob paketu fotografiranja. Vsi ostali, ki pa seveda želite ohraniti vašo zasebnost v polni meri, izberete paket brez popusta.


Rezervacija termina

Termin poskusi naročiti čim prej, priporoča se 7 mesec nosečnosti, saj je število fotografiranj zaradi zagotavljanja varne in kakovostne storitve omejeno.

Vprašati ni greh, tudi če je vajin otroček že rojen.

V koliko ne dobiš mojega odgovora v treh dneh, mi prosim piši znova.

Studio book - foto knjiga

Canvas - foto platno

Uokvirjen art print