Za najmanjše ustvarjava že desetletje in skozi to obdobje sva pridobila veliko posebnih veščin - zavijanje v štručko, umirjanje, prišepetavanje, poziranje ... vse, da bo vajino malo bitjece na prvih fotografijah točno tako čudovito, kot ga vidita vidva!

Zavedava se, da bodo za vami najverjetneje malo težje noči, zato se bomo vsi zelo potrudili, da vam omogočiva sproščeno in najlepšo možno izkušnjo!

Vrstni red fotografiranja, kot tudi motivika, bo povsem odvisna od vajinega novorojenca. Ne bomo ga/je silili v nekaj, kar mu/ji v nekem trenutku ne ustreza in izbrali tisto, kar ga pomirja in daje občutek varnosti.

CENIK FOTOGRAFIRANJA

Fotografiranje novorojenčka

200 €

posvet pred fotografiranjem
celodnevna rezervacija studija
fotografiranje novorojenčka v ljubkih oblačilih iz naše omare in v izbranih rekvizitih
fotografiranje družine (po želji)

Več informacij

Rezervacija

(01)

Rezervacijo opravi čim prej (7. mesec nosečnosti).

Po prejetju nakazila v vrednosti fotografiranja je termin rezerviran samo za vas.

Vplačan znesek bo pokril storitev fotografiranja. Digitalne fotografije in izdelki se dokupijo posebej. Le tako boste prejeli točno to, kar si želite.

Točen datum fotografiranja določimo skupaj po rojstvu.

FOTOGRAFIRANJE NOVOROJENČKA

(02)

V prvih dneh (do 14 dni) po rojstvu je otrok najbolj speč in fleksibilen, kar pomeni, da bomo lahko naredili vse tiste posnetke, ki jih tako radi občudujemo.

Vrstni red fotografiranja je odvisen od otroka, saj je on tisti, ki pove, kaj mu v nekem trenutku odgovarja.

Veliko časa bomo namenili potrebam vašega novorojenega otročka (hranjenje, nega, umirjanje), zato da mu bo kar se da prijetno med samim fotografiranjem.

PO FOTOGRAFIRANJU

(03)

2 -3 tedne po fotografiranju bosta v ogled prejela galerijo z vsaj 20 fotografijami. Po ogledu le - teh bosta izbrala na kakšen način jih želita ohraniti.

Kolekcije izdelkov se pričnejo pri 79,10 €.

UGODNOSTI

(04)

Za vse naše nosečke, ki so investirale v nosečnisško fotografiranje v studiu velja - 15% popust za fotografiranje novorojenca.

V LETU 2023 NI VEČ RAZPOLOŽLJIVIH TERMINOV!


Če si pripravljena, da skupaj zapišemo novo zgodbo, ne oklevaj z oddajo povpraševanja.