BOŽIČNA PRAVLJICA


Domišljam si, da če to bereš, me najverjetneje poznaš. Vendar vem, da me ne moreš poznati, ker ljudje še sami sebe zelo slabo poznamo, da bi lahko vedeli karkoli o komerkoli.


V skladu s tem, kar sem diplomirala, imam pač zelo velike probleme z vsem kar je skomercializirano, dobro ali malo manj dobro marketinško zastavljeno... ker pač naredijo vse, da ti nekaj prodajo ...

Iz istega razloga tudi ne delam v agenciji, marketingu, pristranskem ali javnem mediju ... Zame je edina zgodba, ki je vredna časa, energije (in denarja) osebna zgodba posameznika.

Trenutno je tako. Mislim pa, da sem tik pred tem, da se neham ukvarjati s tem.


Kaj je torej Božična pravljica?Zanimivo, da se vsi najini ta lepši izleti začnejo z nekim sumljivim spuščanjem po rovih. :)

Tokrat me kolone ljudi s telefoni pred obrazi sploh niso motile. Pravzaprav mi je zelo ustrezalo, ker imaš občutek, da si sam!

Kar se mene tiče, lahko zaključimo na tem mestu. Stalaktiti, stalagmiti ter stalagmati osvetljeni v vse disko barve letošnje sezone porok, so bili prekrasni!"Angel Gabriel duhovniku Zahariji pove, da bo njegova žena Elizabeta rodila dolgo pričakovanega sina, ki naj mu da ime Janez."

Blaž Gantar je zapel skladbo Panis Angelicus.


"Angel Gabriel oznani Devici Mariji, da bo rodila Božjega sina, ki naj mu da ime Jezus."

Ave Mario je zapela Anea Mercedes. Verjetno najlboljši možni prostor za to pesem.

Angela s harfo se pa ja ne moreš nagledat/naposlušat.

Harfistka Verona Rapuc.

Jožef je izvedel, da ga Marija ni varala.

Uh, smo si oddahnili! Pa tudi od barv.

Violinistka: Larisa Smiljanić.

"Marija in Jožef najdeta zatočišče v hlevu, kjer Marija rodi sina in prvorojenca položi v jasli."

Urška Kastelic je odpela Sveto noč.

Priporočam ogled. Brez otroških vozičkov, ker so nam včeraj za kako minutko kar zgostili zrak z neko kregarijo okoli odtrganega kolesca...

Če nisi OK, noben še tako vrhunski izlet ne bo naredil čudeža. Najprej si prigaraj svoj čudež in bo vse ostalo magično!