Kosmatinčki

FOTOGRAFIRANJE HIŠNIH LJUBLJENČKOV

Človekov najboljši prijatelj že dolgo ni več samo kuža. Živali nam dajejo toliko zabave, nas napolnijo z upanjem, razvedrijo z njihovo prikupnostjo in napolnijo srce z ljubeznijo. Odnos, ki ga imamo z našimi ljubimi živalcami je poseben in vsekakor vreden lepega spomina. Za čase, ki še pridejo ...

O fotografiranju živali


Vsak prijatelj je drugačen in zahteva svoje pogoje v katerih ga lahko fotografiramo. Nejčeva miška pozira v svojem bivališču, Metkini konji uživajo v teku po prostranosti, naša psička obožuje ukaze, ki se jih je priučila v šoli, medtem ko naša muca ne prenaša ničesar, kar ni po njeno.


Fotografiranje zato lahko traja več ali manj časa. Uporabimo luči ali pa tudi ne. Lahko se odpeljemo na oddaljeno lokacijo in tudi sebi podarimo posebno izkušnjo z izletom.


Vsebina paketa je dogovorjena v skladu željami.


Cena: od 50 €

Več informacij

Rezervacija termina in plačilo

Termin je potrebno rzervirati preko kontaktnega obrazca spodaj.

Termin se rezervira z vplačilom vrednosti fotografiranja, in sicer preko nakazila na TRR. Vse potrebno za nakazilo prejmeš na tvoj email naslov. Takoj, ko je nakazilo prejeto, je termin rezerviran.
Odpoved termina sporoči vsaj dan pred fotografiranjem, v nasprotnem primeru zadržim 20 % vplačila za kritje stroškov odpovedi.

Po fotografiranju

Najkasneje tri dni po fotografiranju prejmeš predogledno galerijo iz katere izbereš želeni paket / število fotografij.
14 dni od prejema tvojega izbora prejmeš pripravljene fotografije v osebno spletno galerijo. Spletna galerija omogoča prenos fotografij v polni velikosti, ogled slide showa in naročilo izdelkov.

Print release

Print release je dovoljenje, ki ti omogoča, da avtorske fotografije Črtice, določene s print releasom, uporabiš za izdelke, ki so ali pa niso del ponudbe Črtice.


Rezervacija termina

Tukaj lahko rezerviraš termin za fotografiranje tvojega ljubljenčka.

V koliko ne dobiš mojega odgovora v dveh dneh, mi prosim piši znova.