Vsak rojstni dan je mejnik. Otroci se ga veselijo in ga nestrpno pričakujejo! To je dan, ko so končno lahko glavni. Na fotografiranju zato vso pozornost damo praznovalcu oz. praznovalki in poskrbimo, da ima tudi profesionalne fotografije, ki bodo večni spomin.


A veš kako si se bal svečke?”
“S kakšnim veseljem si se zagnala v torto!”
“Nisi se hotel smejati, ko pa smo zaplesali Ole majole si poletel od veselja.

(po spominu črtice)

Happy Birthday


Vsebuje do 30 min fotografiranja 1 otroka s tortico ali brez nje in različnimi rekviziti.

Primeren za praznovanja otrok vseh starosti.

Fotografiranje poteka na 1 lokaciji.

Končni izdelek se doplača.Cena studio: 50 € (s popustom)* oziroma 75 €
Cena v naravi: 75 € (s popustom)* oziroma 90 €
Več informacij

Kaj je vključeno v navedeno ceno?

(01)

V zgoraj navedeno ceno je vključen čas za pripravo studia, oz. čas in strošek poti na (standardno) lokacijo, priprava in uporaba različnih rekvizitov, uporaba profesionalne fotografske opreme ter vso najino strokovno znanje na področju fotografiranja in priprave fotografij.

Kaj ni vključeno v navedeno ceno?

(02)

Zato, da si lahko vsak, čisto po svojih željah in potrebah, sestavi popolnoma individualno vsebino končnega izdelka, je ta vsebina ločena od samega fotografiranja.

V ceno tako ni vključen končni izdelek. Tega si lahko izberete sami po prejemu predogledne galerije ali že takoj po fotografiranju.
Prav tako v ceno niso vključene digitalne fotografije, surove ali obdelane.

Cena končnih izdelkov se začne že pri 25 €.

Rezervacija termina in plačilo

(03)

Termin si rezerviraš preko kontaktnega obrazca spodaj.

Termin se rezervira z vplačilom predujma v vrednosti izbranega fotografiranja. Vse potrebno za plačilo dobiš na tvoj email naslov. Takoj, ko je plačilo prejeto, je termin rezerviran.
Predujem je nepovraten, njegov namen pa je kritje stroškov priprav ter zavrnitev vseh potencialnih naročnikov za ta termin. Predujem se upošteva pri končni ceni celotne storitve.

Hišna pravila

(04)

Za počutje, varnost in nasmeške otroka ste odgovorni starši. Za tehnično pravilnost in vodenje fotografiranja sva odgovorna fotografinja in fotograf Črtice.
V času omejevanja širjenja virusa COVID-19 se je potrebno sezuti, razkužiti roke in brez prekinitve nositi zaščitno masko (snamete jo samo v trenutku fotografiranja družinske fotografije). Vse stvari, ki jih prinesete od doma je potrebno razkužiti.
Fotografiranje ali snemanje v studiu ni dovoljeno. Ta čas namenite otroku, ki vas potrebuje ali si želi vaše pozornosti.

Kdaj prejmemo fotografije?

(05)

3 delovne dni po fotografiranju prejmete vašo galerijo za predogled fotografij iz katere si izberete kako želite prejeti svoje fotografije.

A se lahko fotografiramo tudi na lokaciji po našem izboru?

(06)

Seveda, prilagojeno ponudbo prejmeš po oddaji povpraševanja.
Strošek prevoza do želene lokacije znaša 0,43 € /km. Obračuna pa se pot od studia Črtice do lokacije in nazaj.

*Cena s popustom

(07)

Vizualni ustvarjalci in pripovedovalci zgodb lahko sebe promoviramo izključno skozi naša dela, zato je nujno potrebno, da svoje delo lahko tudi objavimo na spletni strani in družbenih omrežjih. Vse, ki ste pripravljeni deliti nekaj vaših fotografij za najin spletni portfolio, bova nagradila s popustom, ki je določen ob paketu fotografiranja. Vsi ostali, ki pa seveda želite ohraniti vašo zasebnost v polni meri, izberete paket brez popusta.

Za vse "moje", ki smo se v 2022 že fotografirali velja 10% popust za vsako nadaljnje fotografiranje rojstnega dne.


Rezervacija termina

Si si zaželel/-a lepih spominov ob otrokovem rojstnem dnevu? Želeni termin lahko preveriš z izpolnitvijo kontaktnega obrazca.

V kolikor ne dobiš odgovora v 2 delovnih dneh, prosim poskusi znova.

Prosim zapiši.

Izberi želeni paket.

Redni termini: tor-pet 9:00-17:00 / sob 9:00-12:00


Izbrani izdelki

Profesionalne fotografije so vedno enkratne tudi na ekranih naših naprav. Vendar, spomin je le tisti, ki ga lahko primeš v roko. Tisti, ki ga občuduješ na steni v dnevni sobi. Na pravih materialih dobijo še dodaten žar! Zato so v moji ponudbi so le vrhunski izdelki, saj te cenim in ti privoščim le najboljše.

Foto knjiga

Canvas

Leporello