PRAZNIČNE ČRTICE IN ZGODBE

STUDIO IN IZVEN | 2023


Z leti se vedno bolj zavedava pomena časa in minljivosti. Ravno zato nama je fotografija tako veličastna - je namreč edini medij, ki ima sposobnost ohranitve vseh občutkov, ki jih imamo v nekem trenutku, za vedno!


Ob zaključku leta že tradicionalno za vse najine pripravljava ponudbo prazničnih fotografiranj s katero vas želiva malo pocrkljati.

Studio bova preoblekla v moderni minimalizem z nekaj božične klasike, kakopak! Najdete 2 ponudbi - MINI je namenjena fotografiranju vašega dojenčka/otroka, ponudba STUDIO je pa namenjena vaši celotni (primarni) družini.

Po sedmih letih ustvarjanja med smrečicami sva začutila, da sva povedala vse zgodbe, ki sva jih želela, zato je čas za nekaj drugačnega!

Termine, ki so bili sprva načrtovani za smrečice, namenjava za vaše ekskluzivne praznične zgodbe SOMETHING SPECIAL in bodo edini možni termini fotografiranj v decembru.


Več informacij prosim preberite na dnu strani.


CENIK PRIPRAVLJENIH KOLEKCIJ PRAZNIČNIH FOTOGRAFIRANJ

MINI


praznično doživetje s fotografiranjem 1 otroka

Zgodbe iz praznične omare

20 min

otroška scena

5 digitalnih fotografij

5 art printov 13x18100 €


STUDIO


praznično doživetje s fotografiranjem za družino

40 min

2 različni sceni

10 digitalnih fotografij

10 art printov 13x18200 €


something special


fotografiranje po izbranem konceptu

možnost večih stajlingov

vse uspele digitalne fotografije

možnost izposoje oblačil iz studijske omareod 250 €


Vsi termini prazničnih fotografiranj so oddani.

Lahko se prijaviš na čakalno listo, in če bova v decembru uspela izpeljati še kakšno fotografiranje na praznični sceni, te bova med prvimi obvestila.


Lista deluje po principu "kdor prvi pride, prvi melje".Preko prijavnici na desni nama sporoči katero praznično fotografiranje te zanima in se vpiši na čakalno listo.

INFORMACIJE

KAKŠEN BO LETOS PRAZNIČNI STUDIO?

(01)

Praznični studio bo imel na eni strani zelo moderen set up, namenjen za fotografiranje primarne družine (idealno starša do trije mlajši otroci). Druga stran bo pripravljena kot otroški igralni kotiček in vsebuje tudi nekaj ljubkih prazničnih detajlov.
Celotne scene že tradicionalno ne bova objavljala, da se družabna omrežja ne nasitijo fotografij še preden razpošljete vaše voščilnice.
Letos lahko za družino izberete še malo bolj elegantno garderobo kot doslej. Predlogi izbire garderobe prispejo pravočasno na tvoj e-mail, ki ga navedeš v rezervacijskem obrazcu.

KAKO REZERVIRAM TERMIN?

(02)

Svoj idealni termin fotografiranja rezerviraš na izbrani povezavi. Termin je rezerviran po prejetju plačila. Sistem je varen in zelo napreden. Na voljo so izključno termini, ki jih v tistem trenutku najdeš v vmesniku. V primeru odpovedi ali neplačila, se termin namreč sprosti nazaj v sistem in je znova na voljo za rezervacije.
Toplo priporočilo - izberite dopoldanski termin z naravno svetlobo. Sploh, če imate otroka starosti pod 5 let.

po fotografiranju

(03)

Kot vedno doslej boste fotografije lahko izbrali sami. Prvi torek po fotografiranju boste prejeli vašo predogledno galerijo iz katere boste izbrali fotografije v skladu številom vašega izbranega paketa.
Prej kot boste oddali svoj izbor fotografij, prej boste prejeli profesionalno editirane fotografije. Praviloma pa obljubljava dobavo do 24/12/2023. Ta dobavni rok velja za vse termine fotografiranj do 30/11/2023.
V kolikor ne morete čakati tako dolgo, lahko izkoristite "NUJNO PRIPRAVO", ki znaša dodatnih 30 % cene fotografiranja, oz. oddanega naročila izdelkov.

SOMETHING SPECIAL?

(04)

Kot pove že ime ponudbe, bo to termin namenjen za fotografiranje po meri. Želiva pripovedovati avtentične zgodbe, zato bo namesto prazničnih smrečic sedaj čas za .... karkorli ti srce poželi. Če pa veš, da hočeš nekaj posebnega, ampak še ne veš kaj bi bilo to - verjemi, da imava idejo zate! Pa ne ene.
Something special bo poseben tudi zato, ker bova po mnogih letih prvič na voljo tudi v decembru - vendar v omejenih terminih in samo izven studia.
Najboljše od vsega pa je, da ti fotografij ne bo potrebno izbirati, saj bodo vse tvoje!

KAJ PA ČE ŠE NISMO DEL ČRTICA DRUŽINE?

(05)

Nekje je potrebno začeti. Midva ne grizeva in komaj čakava, da vas spoznava!
Prosiva le, da se dobro informirate in, če česarkoli ne razumete, preverite še pred fotografiranjem.
Vsekakor pa imejte realna pričakovanja! Termin z majhnimi otroci je lahko čisti kaos ali popolna simfonija. Uspešnost termina je premo-sorazmerna z zaupanjem v najina priporočila.

Lahko dobimo neobdelane fotografije?

(06)

Ne.