PRVO SVETO OBHAJILO

Fotografiranje slovesnosti | 20.6.2021

Vaše fotografije so pripravljene na ogled, arhiviranje in izdelavo. Galerija se nahaja na naslovu https://crticaindrugezgodbe.pixieset.com/prvosvetoobhajilo/

Povabilo z geslom za vstop ste prejeli 11/7/2021 na vaš e-mail naslov. V kolikor ste mail po pomoti izbrisali naju o tem obvestite na info@crtica.si

Ponudba

15 € / prvoobhajanca

Dogodek fotografirava dva profesionalna fotografa
Zajeto bo: zbiranje pred obredom, družinske fotografije, prihod v cerkev, obred, prejem hostije, skupinska fotografija
Prejeli boste vse uspele fotografije v digitalni obliki (s print release-om)


Več informacij

Sestanek

(01)

"Dobra priprava je polovica opravljenega dela".

Prosiva, da namenite čas za sestanek, na katerem bomo šli skozi vse podrobnosti poteka prvega svetega obhajila.
Izpeljemo ga lahko po vaših pripravah, in sicer 16.6.2021 ali 19.6.2021.

Plačilo

(02)

Plačilo se izvede v naprej, da lahko pravočasno poravnava vse obveznosti do ponudnikov, ki bodo poskrbeli, da boste svoje fotografije dobili pravočasno in v profesionalni obliki (najem opreme, gostovanje vaše galerije).
Račun bo izstavljen predstavniku staršev, ki bo prevzel nalogo zbiranja denarja.

*Ponudba velja za najmanj 35 prvoobhajancev.

SPLETNA GALERIJA

(03)

Vaša spletna galerija bo zaščitena z geslom. Do nje boste dostopali z vabilom, ki bo poslano na vaš e-mail naslov. V njem bo geslo za vstop in koda PIN s katero boste lahko prenesli fotografije tolikokrat kot boste želeli.
Spletna galerija bo aktivna 3 tedne.

Rok prejema fotografij

(04)

Vse uspele fotografije (običajno jih je 400 +) bova skrbno obdelala in vam jih pripravila v vašo zasebno spletno galerijo v roku 3 tednov.

Družinske fotografije

(05)

Pred obredom bomo poskusili narediti tudi družinske fotografije primarne družine prvoobhajancev. Naj opozoriva, da to ni portretiranje posamezne družine, saj za to žal nimamo časa, ampak bo simpatična spontana fotografija s čistim ozadjem. Prosiva vas za fleksibilnost in pripravljenost na sodelovanje. Predvsem z nasmehi, četudi boste morda malo na trnih.

Print release

(06)

Print release je dovoljenje, ki vam omogoča, da avtorske fotografije Črtice, določene s print releasom, uporabite za izdelke, ki so ali pa niso del ponudbe Črtice.

Si lahko naročimo tudi izdelane fotografije?

(07)

Seveda. Vaša zasebna spletna galerija bo istočasno tudi spletna trgovina v kateri lahko naročite profesionalne printe vaših najljubših fotografij ali drugih izdelkov (platno, foto knjiga, uokvirjene fotografije, ...)


Se vidimo na Instagramu!
@crticaindrugezgodbe