PRVO SVETO OBHAJILO

Fotografiranje slovesnosti | 20.6.2021

Dragi starši prvoobhajancev! Čez nekaj dni bodo vaši otroci doživeli svoj posebni dan. Gotovo se ga veselijo, kot se veseliva midva, da si želite to odgovorno nalogo fotografiranja predati v najine roke.

Pri sestavljanju ponudbe vedno poskušava izhajati iz preteklih izkušenj staršev, trenda in seveda iz "kaj bi midva želela od fotografa, če bi to bil dan najinega otroka". Izkušnje kažejo, da je najlažje in najlepše, če nekdo v celoti prevzame skrb fotografiranja, ki se bo odvijalo ob in v cerkvi, da se vi lahko sprostite in uživate trenutek. Lahko pustite telefon v torbici (v cerkvi uporaba itak ni dovoljena) in ne rabite skrbeti, ali boste imeli vse spomine. Vsak si želi, da bi bil ujet pravi trenutek, ko njegov otrok prejema obhajilo pa morda tudi skupinsko fotografijo vseh otrok (če ukrepi to dopuščajo). Midva bi kot starša bila zelo vesela kakšnega ujetega trenutka vmes (pačenje, nastavljanje, občudovanje obleke) pa tudi družinske fotografije na hitro. Verjameva, da v informacijskih časih želite imeti popolnoma vse fotografije v svoji lasti, da lahko z njimi počnete kar želite (npr. si izdelate knjigico ali natisnete fotografije za babico) ... zato je najina ponudba točno taka!

Ponudba

Dogodek fotografirava dva profesionalna fotografa
Zajeto bo: zbiranje pred obredom, družinske fotografije, prihod v cerkev, obred, prejem hostije, skupinska fotografija
Prejeli boste vse uspele fotografije v digitalni obliki (s print release-om)

15 € / prvoobhajanca


Več informacij

Sestanek

"Dobra priprava je polovica opravljenega dela".

Prosiva, da namenite čas za sestanek, na katerem bomo šli skozi vse podrobnosti poteka prvega svetega obhajila.
Izpeljemo ga lahko po vaših pripravah, in sicer 16.6.2021 ali 19.6.2021.

Plačilo

Plačilo se izvede v naprej, da lahko pravočasno poravnava vse obveznosti do ponudnikov, ki bodo poskrbeli, da boste svoje fotografije dobili pravočasno in v profesionalni obliki (najem opreme, gostovanje vaše galerije).
Račun bo izstavljen predstavniku staršev, ki bo prevzel nalogo zbiranja denarja.

*Ponudba velja za najmanj 35 prvoobhajancev.

SPLETNA GALERIJA

Vaša spletna galerija bo zaščitena z geslom. Do nje boste dostopali z vabilom, ki bo poslano na vaš e-mail naslov. V njem bo geslo za vstop in koda PIN s katero boste lahko prenesli fotografije tolikokrat kot boste želeli.
Spletna galerija bo aktivna 3 tedne.

Rok prejema fotografij

Vse uspele fotografije (običajno jih je 400 +) bova skrbno obdelala in vam jih pripravila v vašo zasebno spletno galerijo v roku 3 tednov.

Družinske fotografije

Pred obredom bomo poskusili narediti tudi družinske fotografije primarne družine prvoobhajancev. Naj opozoriva, da to ni portretiranje posamezne družine, saj za to žal nimamo časa, ampak bo simpatična spontana fotografija s čistim ozadjem. Prosiva vas za fleksibilnost in pripravljenost na sodelovanje. Predvsem z nasmehi, četudi boste morda malo na trnih.

Print release

Print release je dovoljenje, ki vam omogoča, da avtorske fotografije Črtice, določene s print releasom, uporabite za izdelke, ki so ali pa niso del ponudbe Črtice.

Si lahko naročimo tudi izdelane fotografije?

Seveda. Vaša zasebna spletna galerija bo istočasno tudi spletna trgovina v kateri lahko naročite profesionalne printe vaših najljubših fotografij ali drugih izdelkov (platno, foto knjiga, uokvirjene fotografije, ...)


Potrditev termina

Prosiva predstavnika staršev, da po potrjeni odločitvi staršev izpolni sledeči obrazec.


Se vidimo na Instagramu!