“Kam greš, jesen? Nekoliko postoj!”

Veš, da je jesen najbolj fotogenični letni čas? Pa ne samo zaradi obarvanega listja v gozdovih, ampak zaradi ravno pravega kota sonca.

To leto v pripravljenosti čakamo tisti tapravi dan in mislim, da ga imamo!

Se vidimo v torek, 19.10.2021. Pričnemo ob 14:30.

Mala bučka

15 min fotografiranja
5 stilsko obdelanih digitalnih fotografij
5 izdelanih fotografij v velikosti 13x18

50 €

Jesenska zgodba

20 min fotografiranja
12 stilsko obdelanih digitlanih fotografij
6 izdelanih fotografij v velikosti 13x18

75 €

FAQ

Kaj so MINI fotografiranja?

Mini fotografiranja so kratka 15 minutna fotografiranja na pripravljeni zunanji sceni. Ker se tisti dan odvija več fotografiranj, vam lahko omogočiva še dostopnejše pakete. Včasih potrebujemo le nekaj novih fotografij, da je svet malo lepši. :)

Ponudba je namenjena strankam Črtice

Najlepše fotografije lahko ustvari fotograf za svoje redne stranke, ki so ga navajene in mu zaupajo. Zato kratka fotografiranja "novincem" odsvetujeva. Seveda te z veseljem sprejmeva v Črtica družino, vendar prosim imej v zavedanju, da vsaka nova stranka potrebuje v povprečju 1,5 ure za spoznavanje.

Kaj obleči na fotografiranje?

Večno vprašanje. Oblecite jesenske barve! Ker scena ne bo preveč načičkana, tudi vam priporočam umirjene kombinacije (ne vsi na rumeno in oranžno!). Dobra ideja so gotovo jeans hlače z pletenino v naravni barvi (kapučino, rjava, bordo, olivna, opečna). Za otročke so šik žametni romperčki ali različne kombinacije pletenin.

Kakšna je scena?

Scena je še v izdelavi, dodatki so pa že pripravljeni! Priporočam, da slediš storijem na instagramu in si narediš lušte. Povzela sva idejo po ameriških porokah v boho stilu.

Po fotografiranju

2 dni po fotografiranju boste prejeli nabor vseh uspelih fotografij. Iz nje boste izbrali svoje najljubše fotografije. 14 dni po prejemu vašega izbora boste prejeli skrbno obdelane digitalne fotografije. Sledil bo prevzem fotografij.

Lahko naročimo več fotografij?

Seveda. Tako kot v rednih paketih, lahko tudi tukaj dokupite fotografije in izdelke.

Rezervacija in plačilo

Povpraševanje za svoj termin oddaš z izpolnjenim obrazcem malo niže. Termin je rezerviran po prejemu plačila po računu, ki ti ga pošljeva na email.

PCT pogoj

Za vse starejše od 12 let je zahtevano izpolnjevanje enega izmed PCT pogojev.

Kaj pa če...

V kolikor bo deževalo, bomo nadoknadili dan kasneje. Zato prosim imejte v mislih, da boste imeli čas na oba termina. V kolikor pa nam zaradi bolezni ne bo omogočeno fotografiranje, boste lahko plačilo termina izkoristili za drugo fotografiranje (praznično ali v novem letu).

Rezervacija termina


Fotografije preteklih jeseni