Fine art portret

STUDIJSKO FOTOGRAFIRANJE

V teh čudnih korona časih smo se še bolj zavedli kakšno poslanstvo opravlja vsaka mama na tem svetu! Odločila sva se, da bova tej najveličastnejši vlogi dala tudi obliko - klasičen umetniški oziroma fine art portret.


Fotografiranje je edinstvena izkušnja za vsako mlado mamico, izkušeno mamo ali tudi že babico ter njene otroke ali vnučke. Tokrat se bomo izklopili iz digitalnega in uporabili analogni pristop, da bo fotografija zares ena in edina, na katero boš ponosna do konca dni. V tem trenutku se še sploh ne moreš zavedati, koliko ti bo pomenila nekega dne.
Ponudba

Mommy & me

Svetovanje pred fotografiranjem
Stiliranje in možnost izposoje obleke
Portretno fotografiranje
Kontaktna kopija za pregled posnetega materiala


100 €

Love You For Ever

Svetovanje pred fotografiranjem
Stiliranje in možnost izposoje obleke
Portretno fotografiranje
Kontaktna kopija za pregled posnetega materiala
Art print velikega formata 60x90 ali fine art print 40x60
Foto knjiga Wild, art


410 €


Rezervacija termina

FAQ

Rezervacija termina

Rezervacija termina se opravi preko kontaktnega obrazca. Na e-mail prejmete vse podatke za plačilo izbranega paketa in s tem se zagotovi mesto za fine art portretiranje.

Kako dolgo traja fotografiranje?

Celotna izkušnja fotografiranja bo trajala do okoli dveh ur. Vzeli si bomo čas za stiliranje in vsak najmanjši detajl. Namen je, da se v svoji koži počutiš fantastično in se to tudi pokaže na fotografiji.

Primerna starost otrok

Otroci naj bodo primerne starosti (vsaj 6 mesecev). Odsvetovana je starost 1 - 4 leta, saj otroci v tem obdobju še niso sposobni potrebnega sodelovanja za studijsko delo. Starost navzgor ni pomembna. Portret mame s svojimi odraslimi otroci je enako ganljiv.

KAJ je kontaktna kopija?

Kontaktna kopija je izdelana fotografija na kateri so predstavljene vse fotografije, ki so nam uspele. Če tako boš najbolje ocenila katera fotografija bo na velikem formatu in izbranem papirju izgledala fantastično.

KAJ OBLEČI?

Črtica ima omaro za stranke iz katere bomo lahko izbrali oblačilo glede na tvoje želje in kombinacijo z otroci. Lahko seveda oblečeš tudi kakšno svojo glamurozno obleko. Pomembno je le, da odraža klasičen stil in ne bo bo šla iz mode. Glede oblačil ti bova svetovala sproti.

Ali se lahko fotografira celotna družina?

Trenutno se zaradi epidemiološki razlogov ne more fotografirati cela družina. Prav tako trenutno ni mogoče fotografiranje babica-hči-vnukinja. Se pa veselimo poletja, ko bo to znova omogočeno.