Svet se vrti po novih pravilih.

A prazniki bodo točno tako lepi, kot si jih bomo naredili!


V negotovih časih je gotovo le to, da bova v organizacijo in pripravo vložila vse napore, kaj od želenega bo mogoče realizirati, bomo pa videli! Midva drživa pesti, da vas bova letošnjo zimo lahko razveseljevala z lepimi fotografijami vaju, vajinih otrok ali kar cele družine. Ker nenazadnje, vse kar je pomembno, imamo - drug drugega, družino in ljubezen!


Paketi prazničnih fotografiranj

mini

do 30 minut fotografiranja v studiu
5 retuširanih digitalnih fotografij
5 art printov
za dojenčke in majhne otroke
termini med tednom

57 €

med smrečicami

do 45 minut fotografiranja
10 retuširanih digitalnih fotografij
10 art printov
za otroke, družine in dlakaste družinske člane, ki se ne bojite blata na čevljih/tačkah
predvideno med vikendi

105 €

lučke

1 ura fotografiranja
vse uspele (30+) obdelane fotografije
12 art printov
pari in kul družine
popoldne med tednom in vikendi

125 €


Vprašanja in odgovori

KAKŠNA BO SCENA?

MINI
svetla, organska, minimalistična a še vedno dovolj praznična božična postelja
MED SMREČICAMI
naravni objem božičnih smrečic
LIFESTYLE
sprehod čez mesto, ki je v veselem decembru tako lepo okrašeno z lučkami

Kako se naj oblečemo?

MINI
Najbolj se bodo v sceno podale pidžamice. Lahko so navadne bele ali božične.
MED SMREČICAMI
Oblecite se večslojno in predvsem temparaturi primerno. Zelo lepo se skladajo pletene jopice ali pulovri, puhasti brezrokavniki, kape in šali kot stilski dodatki. Rdeča je lep kontrast zelenim smrečicam. Lahko prinesete tudi kak domači props (dekica, lanternica) ki se ga dotikate le vi.
LUČKE
Oblečite se temparaturi primerno in naj odraža vaš stil, vaš lifestyle. Sedaj je čas, da se uredite malo bolj kot običajno in vključite drzen make up, klobuček ipd.

Ali lahko podaljšamo čas fotografiranja?

Čas je sicer odmerjen glede na dolgoletne izkušnje. V kolikor smatrate, da pri vas lahko gre vse malo bolj počasi, nama to sporočite že ob rezervaciji.
V studiju se otroci pričnejo dolgočasiti in izgubijo zanimanje za fotografiranje. Po priporčilih NIJZ dolgotrajnejše zadrževanje v zaprtem prostoru ni priporočljivo, zato teh terminov ne bomo podaljševali.
Na zunanji lokaciji nas lahko po pretečenih 45 minutah tudi že malo zazebe. Pa vendar, čas fotografiranja v naravi je mogoče podaljašati za pol ure, to znaša dodatnih 20 €. Ob podaljšanju časa boste prejeli tudi 2 retuširani fotografiji in izdelani fotografiji več (paket MED SMREČICAMI), oziroma 10 obdelanih fotografij in 2 izdelani več (LUČKE).

Kdaj in kako se izvede plačilo?

Termin se rezervira z vplačilom cene izbranega paketa, in sicer preko nakazila na TRR. Vse potrebno za nakazilo dobiš na tvoj email naslov. Takoj, ko je nakazilo prejeto, je termin rezerviran.

V kolikor termin zaradi COVID omejitve ne bo mogoče izpeljati, prejmeš celotno vrednost vplačila nazaj na trr. ali po želji v obliki darilnega bona.

Lahko pridobimo kakšno ugodnost?

Za vse najine sva pripravila posebne ugodnosti.
MINI & MED SMREČICAMI
Vsi, s katerimi smo se letos že fotografirali prejmete 1 dodatno retuširano in izdelano fotografijo gratis.
LUČKE
Vsi s katerimi smo se letos že fotografirali prejmete 10% popust.

Prav tako si lahko vsak, ki bo svojo izkušnjo fotografiranja s Črtico ocenil na naši strani družbenega omrežja Facebook prislužil set mini fotografij.

Kdaj prejmemo fotografije?

MINI & MED SMREČICAMI
Najkasneje tri dni po fotografiranju prejmete vse potrebno za dostop do predogleda vaših fotografij. Izmed vseh uspelih si boste izbrali število fotografij, ki jih določa vaš paket. Te fotografije bova skrbno obdelala in poretuširala ter vam jih najkasneje v 14 dneh po izboru vrnila v vašo galerijo. Galerija vam bo takrat tudi omogočila prenos izbranih fotografij ter naročilo najlepših prazničnih izdelkov.
LUČKE
Najkasneje tri dni po fotografiranju prejmete 3 fotografije za potešitev vaše radovednosti, vse ostale uspele bova skrbno obdelala ter vam jih najkasneje v 14 dneh priupravila v vašo galerijo. Galerija vam bo takrat omogočila prenos izbranih fotografij ter naročilo najlepših prazničnih izdelkov.

Izdelane fotografije bodo prišle po pošti 3 do 5 dni po prejemu spletne galerije.

Kaj so art printi?

Art prin je najkakovostnejši print fotografije na nadstandardnem foto papirju prepletenem s svilenimi vlakni. Bogata vezena struktura papirja daje fotografijam dodatno globino in občutek prestiža. Vaši art printi bodo izdelani v standarni velikosti 13x18 cm.

Kakšni izdelki so na voljo?

Standardnim prazničnim izdelkom kot so leporello, voščilnice, knjige, lesene šatulje se bodo letos pridružili še zelo kul multi seti (označevalnik za knjigo, koledar, razglednica), lesena šatulja s pleksi pokrovom... Vsi izdelki bodo na voljo v vaši spletni galeriji, ki je ravnokar doživela super nadgranjo.

Kaj pa, če si bomo na večih fotografijah všeč?

Če si boste všeč na večih fotografijah jih lahko dokupite po kosu ali celotnem setu.
Cena dodatne retuširane fotografije je 10 €, set 10 retuširanih fotografij pa 80 €.

Zakaj ne moremo dobiti fotografije kar tako, neobdelane, gratis?

Najprej, fotografij v surovi obliki najverjetneje sploh ne bi mogli odpreti na večini vaših naprav.
Kor drugo, način obdelave ali retuše je ključen del za izgled vsake fotografije. Kot tretje, tudi najine položnice morajo biti plačane, zato imajo vse profesionalne storitve tudi svoj cenik. Za primerljivo vrsto, vsebino in kakovost storitve pa je ta cenik denarnici še vedno zelo prijazen.

Kako je poskrbljeno za varnost v času epidemije?

Visoka vrednota naju obeh, in s tem tudi najine Črtice je, odgovornost. Vedno raje storiva in narediva več, kot premalo, da zaščitiva vse najine stranke in seveda na drugi strani domače.

MINI
V studiu so termini omejeni na največ 3 na dan, da imava dovolj časa za temeljito zračenje in razkuževanje vseh površin, ki pridejo v stik s stranko. Trenutno je dovoljeno, da je ob otroku le en starš, ki je cel čas na varni razdalji od fotografa in nosi masko, ki je med fotografiranjem ne sme sneti.

MED SMREČICAMI
Četudi sva prvotno načrtovala sceno, je sedaj iz preventivnih razlogov ne bo. Izkoristili bomo vse najboljše kar nam ponuja narava in se na varni razdalji pomikali med smrečicami. Nasad je dislociran iz naselja, zato daleč naokoli ni ljudi. Vseeno pa predlagamo samozaščitno vedenje na parkirišču pred nasadom.

LUČKE
Midva imava med fotografiranjem nadeto masko in je ne snameva. Glede na izbrano lokacijo fotografiranja bo morda potrebno samozaščitno vedenje v skladu trenutnimi priporočili NIJZ.

ImaM dovoljenje, da fotografije uporabim za ... ?

Izdelava drugje.
Seveda, s tem ko prejmeš polnoresolucijske fotografije prazničnega fotografiranja, imaš dovoljenje, da jih razvijaš kjerkoli želiš. Vedeti moraš le, da za izgled izdelave XY ponudnika ne moreva jamčiti. Lahko ti pa svetujeva, da izbereš kvalitetne obstojne materiale in tisk.

Objava fotografij.
Fotografije lahko objaviš na svojih družbenih omrežjih, moraš le navesti avtorja tj. Črtica in druge zgodbe.

Spreminjanje fotografij.
Četudi se še tako rad-a igraš s filtri in novimi aplikacijami, fotografij v skladu z avtorskimi pravicami ni dovoljeno spreminjati.

Reklamni nameni.
Če bi fotografije želel-a uporabiti v reklamne namene je potrebno pridobiti dovoljenje za objavo pri avtorju fotografije.


Tudi letos bomo skupaj obiskali nasad smrečic, ki nas bo navdihnil za veselo pričakovanje božično - novoletnih praznikov.

Letos bomo izbrali lifestyle način fotografiranja, za vse tiste pare in družinice, ki so radi sproščeni in ne potrebujejo dodatnih okraskov!

Vzdušje leta 2017 si lahko ogledate v kratkem videu. Letos "scene" iz varnostnih razlogov ne bo!


Božična foto knjiga

Božična lesena šatulja z art printi

Božična foto knjiga


Tukaj lahko rezerviraš svoje mesto na prazničnih fotografiranjih.

Mesto rezerviraš s popolno izpolnjenim obrazcem. V kolikor v dveh dneh ne prejmeš odgovora, prosim poskusi znova, saj si se najverjetneje zmotil-a pri vpisovanju svojega e-maila.

Trenutno čakamo sprostitve ukrepov, zato termini niso določeni. Čim se sprostijo se dogovorimo o najprimernejšem terminu.V studiu je dovoljena le 1 oseba oz. dojenček/mlajši otrok v spremstvu starša.

V naravi smo odvisni od vremena, pa vendar nam tudi oblačno vreme v smrečicah povsem ustreza. V kolikor bi deževalo najdemo rezervni termin.

Le en termin na dan. Dobimo se uro pred sončnim zahodom, da ujamemo modrino neba in prižig lučk. V kolikor nam vreme ali novi ukrepi ne omogočijo izvedbe termina, lahko izberete drug termin druge ponudbe.


Uokvirjen art print

Veliki canvas/fotoplatno

Uokvirjen art print velikega formata