Vsak rojstni dan je mejnik. Otroci se ga veselijo in ga nestrpno pričakujejo! To je dan, ko so končno lahko glavni. Na fotografiranju zato vso pozornost damo praznovalcu oz. praznovalki in poskrbimo, da ima tudi profesionalne fotografije, ki bodo večni spomin.


“A veš kako si se bal svečke?”
“S kakšnim veseljem si se zagnala v torto!”
“Nisi se hotel smejati, ko pa smo zaplesali Ole majole si poletel od veselja.”


Happy Birthday


Vsebuje do 40 min fotografiranja 1 otroka s tortico ali brez nje in različnimi rekviziti.

Primeren za praznovanja otrok vseh starosti.

Fotografiranje poteka na 1 lokaciji.

Prejmeš 15 skrbno obdelanih digitalnih fotografij polne ločljivosti ter z geslom varovano osebno spletno galerijo iz katere si lahko te fotografije tudi preneseš v osebni arhiv.

Prejmeš leporello albumček s 6 foto printi velikosti 13x18 cm.


Cena studio: 75 € (s popustom)* oziroma 90 €
Cena v naravi: 100 € (s popustom)* oziroma 115 €Več informacij

Rezervacija termina in plačilo

Termin si rezerviraš preko kontaktnega obrazca spodaj.

Termin se rezervira z vplačilom vrednosti izbranega paketa, in sicer preko nakazila na TRR. Vse potrebno za nakazilo dobiš na tvoj email naslov. Takoj, ko je nakazilo prejeto, je termin rezerviran.
Odpoved termina sporoči najmanj 2 dni pred datumom fotografiranja, v nasprotnem primeru zadržim 20 % vplačila za kritje stroškov odpovedi.

Število fotografiranj je zaradi zagotavljanja varnosti in kakovosti storitve omejeno.

Hišna pravila

Za počutje, varnost in nasmeške otroka ste odgovorni starši. Za tehnično pravilnost in vodenje fotografiranja sva odgovorna fotografinja in fotograf Črtice.
V času omejevanja širjenja virusa COVID-19 se je potrebno sezuti, razkužiti roke in brez prekinitve nositi zaščitno masko (snamete jo samo v trenutku fotografiranja družinske fotografije). Vse stvari, ki jih prinesete od doma je potrebno razkužiti.
Fotografiranje ali snemanje v studiu ni dovoljeno. Ta čas namenite otroku, ki vas potrebuje ali si želi vaše pozornosti.

Kdaj prejmemo fotografije?

3 delovne dni po fotografiranju prejmete vašo galerijo za predogled fotografij, iz katere izberete 15 najlepših. Najkasneje 14 dni po oddaji izbora prejmete skrbno obdelane digitalne fotografije - prav tako v vašo galerijo, ki omogoča prenos vseh fotografij ter naročilo Črtica izdelkov in/ali retušo posameznih fotografij.

Lahko dobim več fotografij kot jih vsebuje paket?

Seveda. Predogledna galerija te bo pričakala z vsemi dodatnimi možnostmi.

Print release

Print release je dovoljenje, ki ti omogoča, da avtorske fotografije Črtice, določene s print releasom, uporabiš za izdelke, ki so ali pa niso del ponudbe Črtice.

Lahko naročim retuširanje fotografij?

Seveda lahko. Retuširanje vsake dodatne digitalne fotografije se obračuna po veljavnem ceniku.
10,00 € za fotografijo na kateri je 1 oseba
15,00 € za fotografijo na kateri je več oseb

A se lahko fotografiramo tudi v Piranu?

Seveda, fotografiramo se lahko kjerkoli, če je le dovoljeno! =)
Strošek prevoza do želene lokacije znaša 0,42 € /km. Obračuna pa se pot od studia Črtice do lokacije in nazaj.

*Cena s popustom

Vizualni ustvarjalci in pripovedovalci zgodb lahko sebe promoviramo izključno skozi naša dela, zato je nujno potrebno, da svoje delo lahko tudi objavimo na spletni strani in družbenih omrežjih. Vse, ki ste pripravljeni deliti nekaj vaših fotografij za najin spletni portfolio, bova nagradila s popustom, ki je določen ob paketu fotografiranja. Vsi ostali, ki pa seveda želite ohraniti vašo zasebnost v polni meri, izberete paket brez popusta.

Za vse "moje", ki smo se v 2022 že fotografirali velja 10% popust za vsako nadaljnje fotografiranje rojstnega dne.

Več praznovalcev hkrati: v kolikor pripelješ več otrok, se za vsakega nadaljnjega otroka doplača le 50% cene paketa, vsak otrok pa kljub temu prejme polno število fotografij in svoj leporello.


Rezervacija termina

Si si zaželel/-a lepih spominov ob otrokovem rojstnem dnevu? Želeni termin lahko preveriš z izpolnitvijo kontaktnega obrazca.

V kolikor ne dobiš odgovora v 2 delovnih dneh, prosim poskusi znova.

Prosim zapiši.

Izberi želeni paket.

Redni termini: tor-pet 9:00-17:00 / sob 9:00-12:00


Izbrani izdelki

Profesionalne fotografije so vedno enkratne tudi na ekranih naših naprav. Vendar, spomin je le tisti, ki ga lahko primeš v roko. Tisti, ki ga občuduješ na steni v dnevni sobi. Na pravih materialih dobijo še dodaten žar! Zato so v moji ponudbi so le vrhunski izdelki, saj te cenim in ti privoščim le najboljše.

Foto knjiga

Canvas

Leporello