Zaljubljena? Ali je za vama 20 let zakona?

Pravzaprav je vseeno. Najverjetneje si že dolgo po tihem želita zmenka na katerem bi vaju ujel paparazzi in bi vsi vajini sedanji trenutki ostali večni spomin ... Za takrat, ko se bo tresla roka, pozabilo mariskatero zgodovinsko dejstvo, a občutek ljubezni ob pogledu fotografij ne bo nikoli izbrisan.Fotografiranje para

45 minut fotografiranja para na željeni lokaciji. Prejmeta 25 stilsko obdelanih fotografij ter 4 art printe v velikosti 15x20 cm. Vključena je tudi 14 dnevna uporaba zasebne spletne galerije.


100 €

Predporočno fotografiranje

90 minut fotografiranja para na željenih lokacijah. Prejmeta 80 stilsko obdelanih fotografij ter 8 art printov v velikosti 15x20 cm. Vključena je 14 dnevna uporaba zasebne spletne galerije.
Naučila vaju bova spontano pozirati za vajin dan D.


220 €


Več informacij

Rezervacija termina in plačilo

Termin si rezervirata preko kontaktnega obrazca spodaj.

Termin se rezervira z vplačilom vrednosti izbranega paketa, in sicer preko nakazila na TRR. Vse potrebno za nakazilo dobiš na tvoj email naslov. Takoj, ko je nakazilo prejeto, je termin rezerviran.
Odpoved termina sporoči najmanj 2 dni pred datumom fotografiranja, v nasprotnem primeru zadržim 20 % vplačila za kritje stroškov odpovedi.

Število fotografiranj je zaradi zagotavljanja kakovosti storitve omejeno.

Potek fotografiranja

Nekaj uvodnih minut bomo namenili spoznavanju in sproščanju. Cilj je narediti čim bolj spontane fotografije - iskrene poglede, dotike in nasmehe. A hkrati doseči točno take fotografije, ki povedo vajino zgodbo. Morda se bomo le sprehodili skozi mesto, morda pa bomo malo več pozirali. Kot je vama ljubše. K predporočnemu fotografiranju bomo dodali še obisk lokacij, spoznavanje s pozicami in najinim načinom dela. Vse samo za to, da bo na vajin dan D potekalo vse brez najmanjše treme in zapletov.

Po fotografiranju

Najkasneje tri dni po fotografiranju prejmeta vse potrebno za dostop do predogleda fotografij. Izmed vseh uspelih si bosta izbrala svoje najljubše. Toliko, kot ji določa vajin izbrani paket fotografiranja. Te fotografije bova skrbno obdelala in vama jih v 14 dneh vrnila v galerijo. Galerija bo takrat tudi omogočila prenos izbranih fotografij ter naročilo izdelkov.

Print release

Print release je dovoljenje, ki vama omogoča, da avtorske fotografije Črtice, določene s print releasom, uporabita za izdelke, ki so ali pa niso del ponudbe Črtice.

Fotografiranje ob nedeljah in praznikih

Fotografiranje ob nedeljah in praznikih je možno proti doplačilu.

Popusti in ostale ugodnosti

Za vse "moje", ki smo se v 2022 že fotografirali velja 10% popust za vsako vajino nadaljnje fotografiranje.

Lahko izberem več fotografij?

Seveda lahko. Priprava vsake nadaljne fotografije znaša 3,50 €.

Ali lahko naročim retuširanje fotografij?

Seveda. Oba fotografa sva tudi fotošoperja in komaj čakava, da lahko fotografijo pripeljeva na najvišji možni nivo. Retuširanje posamezne fotografije znaša 10,00 €.

A se lahko fotografiramo tudi v Piranu?

Seveda, fotografiramo se lahko kjerkoli, če je le dovoljeno! =)
Strošek prevoza do želene lokacije znaša 0,37 € /km. Obračuna pa se pot od studia Črtice do lokacije in nazaj. Pot do 30 km je vključena v ceno paketa.


Sta za?

Pošljita svoje želje, da bomo skupaj ustvarili zgodbo, ki se je bosta z radostjo spominjla vse življenje.


Izdelki

Knjiga

Zgodba, ki ostane za vedno.

Fotoknjiga omogoča možnosti oblikovanja strani in fotografij tako, da lahko vključimo vse vajine najljubše trenutke. Takšno knjigo bosta z veseljem večkrat prelistala in tudi pokazala prijateljem.

Neomejene možnosti izbire.


od 120 €