Cake Smash & Splash

FOTOGRAFIRANJE OB ROJSTNEM DNEVU

Najbolj slikovit prevod fotografiranja Cake Smash & Splash bi bil "razturaj tortico in začofotaj".

Packanje po tortici, čudenje novemu okusu, čofotanje v mlečni kopeli, ki nežno spere vse ostanke slastne tortice... Si lahko predstavljaš svojega malčka ali malčico med tem početjem? Pa profesionalne fotografije, ki lahko te izraze in občutke ohranijo za vedno?

Opis fotografiranja

Vaša skrb je, da pripeljete otroka, vse ostalo boste našli pri naju. Ob prihodu vas že pričaka okusna in lepa tortica za praznovalčka, ki jo za nas pripravlja certificirana slaščičarka. Iz naše Črtica omare lahko izberete outfit, ki vam najbolj ustreza. Po nekaj spoznavnih minutah običajno pričnemo s fotografiranjem potretov, nato nadaljujemo s setom fotografij med uživanjem tortice in zaključimo z zabavnim čofotanjem v banjici.

Izmed nabora vseh uspelih fotografij boste prejeli 25 skrbno obdelanih fotografij, ki jih boste lahko izbrali sami. V paket je vključen tudi album leporello z 12 foto printi v velikosti 13x18 cm.

Cena: 180 € (s popustom)* oziroma 200 €

Več informacij

Kdaj je najboljši čas za fotografiranje?

Priporočava fotografiranje Cake Smash & Splash v 11 mesecu starosti.

Rezervacija termina in plačilo

Termin si rezerviraš preko kontaktnega obrazca spodaj.

Termin se rezervira z vplačilom vrednosti izbranega paketa, in sicer preko nakazila na TRR. Vse potrebno za nakazilo dobiš na tvoj email naslov. Takoj, ko je nakazilo prejeto, je termin rezerviran.
Odpoved termina sporoči najmanj 4 dni pred datumom fotografiranja, v nasprotnem primeru zadržim 20 % vplačila za kritje stroškov odpovedi.

Število fotografiranj je zaradi zagotavljanja kakovosti storitve omejeno.

Kdaj prejmemo fotografije?

3 delovne dni po fotografiranju prejmete vašo galerijo za predogled fotografij, iz katere izberete 25 najlepših. 14-21 dni po oddaji izbora prejmete skrbno obdelane digitalne fotografije - prav tako v vašo galerijo, ki omogoča prenos vseh fotografij ter naročilo Črtica izdelkov in/ali retušo posameznih fotografij. V kolikor izberete več fotografij, se rok obdelave podaljša.

Lahko dobim več fotografij kot jih vsebuje paket?

Seveda. Predogledna galerija te bo pričakala z vsemi dodatnimi možnostmi.

Print release

Print release je dovoljenje, ki ti omogoča, da avtorske fotografije Črtice, določene s print releasom, uporabiš za izdelke, ki so ali pa niso del ponudbe Črtice.

*Cena s popustom

Vizualni ustvarjalci in pripovedovalci zgodb lahko sebe promoviramo izključno skozi naša dela, zato je nujno potrebno, da svoje delo lahko tudi objavimo na spletni strani in družbenih omrežjih. Vse, ki ste pripravljeni deliti nekaj vaših fotografij za najin spletni portfolio, bova nagradila s popustom, ki je določen ob paketu fotografiranja. Vsi ostali, ki pa seveda želite ohraniti vašo zasebnost v polni meri, izberete paket brez popusta.

HIŠNA PRAVILA

Za počutje, varnost in nasmeške otroka ste odgovorni starši. Za tehnično pravilnost in vodenje fotografiranja sva odgovorna fotografinja in fotograf Črtice.
V času omejevanja širjenja virusa COVID-19 se je potrebno sezuti, razkužiti roke in brez prekinitve nositi zaščitno masko (snamete jo samo v trenutku fotografiranja družinske fotografije). Vse stvari, ki jih prinesete od doma je potrebno razkužiti.
Fotografiranje ali snemanje v studiu ni dovoljeno. Ta čas namenite otroku, ki vas potrebuje ali si želi vaše pozornosti.


Rezervacija termina

Želeni termin lahko preveriš z izpolnitvijo kontaktnega obrazca.

V kolikor ne dobiš odgovora v 2 delovnih dneh, prosim poskusi znova.

Redni termini: tor-pet 9:00-17:00 / sob 9:00-12:00