Vsak rojstni dan je mejnik. Otroci se ga veselijo in ga nestrpno pričakujejo! To je dan, ko so končno lahko glavni. Na fotografiranju zato vso pozornost damo praznovalcu oz. praznovalki in poskrbimo, da ima tudi profesionalne fotografije, ki bodo večni spomin.


“A veš kako si se bal svečke?”
“S kakšnim veseljem si se zagnala v torto!”
“Nisi se hotel smejati, ko pa smo zaplesali Ole majole si poletel od veselja.”


Ponudba & cenik

Happy Birthday

Vsebuje do 40 min fotografiranja 1 otroka s tortico ali brez nje in različnimi rekviziti.

Primeren predvsem za praznovanja otrok od 3. leta starosti dalje.

Fotografiranje poteka na eni pripravljeni sceni ali v naravi. Fotografiranju slavljenca se lahko pridružijo sorojenci in ožja družina.

Prejmeš 15 skrbno obdelanih digitalnih fotografij polne ločljivosti ter z geslom varovano osebno spletno galerijo iz katere si lahko te fotografije tudi preneseš v osebni arhiv.

Prejmeš leporello albumček s 6 foto printi velikosti 13x18 cm.

Cena: 75 €


Cake Smash

Vsebuje do 60 min fotografiranja 1 otroka s tortico in različnimi rekviziti. Cake smash tortica je vključena v ceno.

Primeren za praznovanje 1. in 2. rojstnega dne.

Fotografiranje poteka na eni pripravljeni sceni ali v naravi. Fotografiranje otroka v dveh različnih outfitih. Možnost izposoje 1 našega outfita. Fotografiranju slavljenca se lahko pridružijo sorojenci in ožja družina.

Prejmeš 25 skrbno obdelanih digitalnih fotografij polne ločljivosti ter z geslom varovano osebno spletno galerijo iz katere si lahko te fotografije tudi preneseš v osebni arhiv.

Prejmeš leporello albumček z 12 foto printi velikosti 13x18 cm.

Cena: 130 €Več informacij

Rezervacija termina in plačilo

Termin si rezerviraš preko kontaktnega obrazca spodaj.

Termin se rezervira z vplačilom vrednosti izbranega paketa, in sicer preko nakazila na TRR. Vse potrebno za nakazilo dobiš na tvoj email naslov. Takoj, ko je nakazilo prejeto, je termin rezerviran.
Odpoved termina sporoči najmanj 7 dni pred datumom fotografiranja, v nasprotnem primeru zadržim 20 % vplačila za kritje stroškov odpovedi.

Število fotografiranj je zaradi zagotavljanja kakovosti storitve omejeno.

Fotografiranje ob nedeljah in praznikih

Fotografiranje ob nedeljah in praznikih je možno proti doplačilu, in sicer ta znaša +30 % cene izbranega paketa fotografiranja.

Scena

O sceni se dogovorimo. Kot osnova je vedno nevtralno ozadje, ki ga lahko okrasim po vaši temi rojstnega dne ali barvni kombinaciji tortice in oblačil.

Potek fotografiranja

Ob prihodu bo čas, da odložite torbice, oblačila, vaše igrače, torto ipd. Ko bomo imeli na vidiku vse elemente, ki bi naj bili del fotošutinga, bomo pripravili in dodelali sceno, da se bo kar najbolje ujemala z rojstnodnevno temo. V tem času boste vi izpolnili naročilnico za fotografiranje. Vmes bo dovolj časa tudi za spoznavanje, raziskovanje ...
Odvisno od starosti vašega otroka in pogostosti vašega obiska, boste starši sodelovali pri vodenju otroka skozi fotografiranje. Pri prvi svečki mu boste verjetno pomagali, da se bo držal klopce; ga čuvali, da ne zdrsne iz stolčka; pazili, da se ne popacka s torto ... Med fotografiranjem v studiju ni dovoljeno fotografirati z vašim telefonom/aparatom. Ta čas namenite vašemu otroku, četudi ne potrebuje vaše pomoči - želi pa si vaše pozornosti! Seveda vam bo pri štirih letih že morda sam povedal, da želi fotografiranje opraviti brez vas.

Po fotografiranju

Najkasneje 14 dni po fotografiranju prejmeš vse potrebno za dostop do vaše spletne galerije. Galerija omogoča tudi prenos vseh fotografij ter naročilo raznovrstnih izdelkov in/ali retušo posameznih fotografij.

Print release

Print release je dovoljenje, ki ti omogoča, da avtorske fotografije Črtice, določene s print releasom, uporabiš za izdelke, ki so ali pa niso del ponudbe Črtice.

Popusti in ostale ugodnosti

Za vse "moje", ki smo se v 2020 že fotografirali velja 10% popust za vsako nadaljnje fotografiranje rojstnega dne.

Več praznovalcev hkrati: v kolikor pripelješ več otrok, se za vsakega nadaljnjega otroka doplača le 50% cene paketa, vsak otrok pa kljub temu prejme polno število fotografij in svoj leporello.

Lahko naročim retuširanje fotografij?

Seveda lahko. Retuširanje vsake dodatne digitalne fotografije se obračuna po veljavnem ceniku.
10,00 € za fotografijo na kateri je 1 oseba
15,00 € za fotografijo na kateri je več oseb

Lahko dobim več fotografij kot jih vsebuje paket?

Seveda. Predogledna galerija te bo pričakala z vsemi dodatnimi možnostmi.

Zakaj ne moremo dobiti fotografij kar tako, neobdelane, gratis?

Najprej, fotografij v surovi obliki najverjetneje sploh ne bi mogli odpreti na večini vaših naprav.
Kor drugo, način obdelave ali retuše je ključen del za izgled vsake fotografije. Kot tretje, tudi najine položnice morajo biti plačane, zato imajo vse profesionalne storitve tudi svoj cenik. Za primerljivo vrsto, vsebino in kakovost storitve pa je ta cenik denarnici še vedno zelo prijazen.

A se lahko fotografiramo tudi v Piranu?

Seveda, fotografiramo se lahko kjerkoli, če je le dovoljeno! =)
Strošek prevoza do želene lokacije znaša 0,36 € /km. Obračuna pa se pot od studia Črtice do lokacije in nazaj.


Rezervacija termina

Si si zaželel/-a lepih spominov ob otrokovem rojstnem dnevu? Želeni termin lahko preveriš z izpolnitvijo kontaktnega obrazca.

V kolikor ne dobiš odgovora v 2 delovnih dneh, prosim poskusi znova.

Prosim zapiši.

Izberi želeni paket.

Redni termini: tor-pet 9:00-17:00 / sob 9:00-12:00

Do nadaljnega možna le zunanja lokacija.


Izbrani izdelki

Profesionalne fotografije so vedno enkratne tudi na ekranih naših naprav. Vendar, spomin je le tisti, ki ga lahko primeš v roko. Tisti, ki ga občuduješ na steni v dnevni sobi. Na pravih materialih dobijo še dodaten žar! Zato so v moji ponudbi so le vrhunski izdelki, saj te cenim in ti privoščim le najboljše.

Foto knjiga

Canvas

Leporello