Fotografiranje sedalčkov

DOJENČKI 6 - 9 MESECEV

Dojenčki vseh starosti so kjut, a ponos ko že znajo sedeti sami, se najlepše odraža v njihovih očkah!

Mali model

60 min fotografiranja dojenčka
2 - 3 izgledi
20 digitalnih retuširanih fotografij
6 art printov 13x18

Termini so na voljo med delovniki, ob 9:30 ali 11:00.


120 € (s popustom 100€)

Mini

do 30 min fotografiranja
1 izgled
8 digitalnih retuširanih fotografij
4 art printi 13x18


90 € ( s popustom 70 €)


Več informacij

Rezervacija termina in plačilo

Termin je potrebno naročiti preko kontaktnega obrazca spodaj.

Termin se rezervira z vplačilom vrednosti fotografiranja, in sicer preko nakazila na TRR. Vse potrebno za nakazilo prejmeš na tvoj email naslov. Takoj, ko je nakazilo prejeto, je termin rezerviran.
Odpoved termina sporoči vsaj dan pred fotografiranjem, v nasprotnem primeru zadržim 20 % vplačila za kritje stroškov odpovedi.

Število fotografiranj je zaradi zagotavljanja kakovosti storitve omejeno.

BARVNA LESTVICA

Trenutno obužujemo zračne bele fotografije (na voljo bel plato, belo pokrita postelja z veliko naravnimi dodatki) in pa tudi malo bolj rustikalne (rjav les).
O barvni lestvici dodatkov se dogovorimo v naprej. Ob klicu za posvet mi zaupaš barve, ki ustrezajo barvni tematiki otroške sobice. Le tako se bodo fotografije popolno vklopile v sobico.

HIŠNA PRAVILA

V studiu se je potrebno sezuti, razkužiti roke in brez prekinitve nositi zaščitno masko. Vse stvari, ki jih prinesete od doma je potrebno razkužiti.

POTEK FOTOGRAFIRANJA

Pred prihodom bo prostor razkužen (tla, kljuke, previjalna mizica, vsi pripomočki) in primerno ogret.

Po fotografiranju

Najkasneje 3 dni po fotografiranju prejmete predogled vseh uspelih fotografij. Sami izberete svoje najljubše (proti doplačilu lahko tudi izbereš več fotografij). 14 dni od oddanega naročila fotografij bova v vašo galerijo dostavila polno retuširane digitalne fotografije. Temu bodo sledili tudi art printi, ki pridejo po pošti.
Spletna galerija omogoča prenos fotografij v polni velikosti, ogled slide showa in naročilo izdelkov.

Print release

Print release je dovoljenje, ki ti omogoča, da avtorske fotografije Črtice, določene s print releasom, uporabiš za izdelke, ki so ali pa niso del ponudbe Črtice.

CENA S POPUSTOM

Vizualni ustvarjalci in pripovedovalci zgodb lahko sebe promoviramo izključno skozi naša dela, zato je nujno potrebno, da svoje delo lahko tudi objavimo na spletni strani in družbenih omrežjih. Vse, ki ste pripravljeni deliti nekaj vaših fotografij za najin spletni portfolio, bova nagradila s popustom, ki je določen ob paketu fotografiranja. Vsi ostali, ki pa seveda želite ohraniti vašo zasebnost v polni meri, izberete paket brez popusta.


Rezervacija termina