O fotografiranju


Dojenčki vseh starosti so kjut, zato nismo zamudili pravzaprav nič!


Smo sicer omejeni z naravnim napredkom otroka, ki pri treh mesecih več ni zainteresiran za trourno fotografiranje, ki ga novorojeni sicer z največjo slastjo prespijo. Žal v oranžni fazi epidemije celourna prisotnost vseh družinskih članov ni mogoča, ampak verjemi mami, zakon bo. Ti boš uživala s tvojim otročkom, ati bo pa "priletel" le toliko, kolikor ga zares potrebujemo. Še hvaležen ti bo!


Za določen čas torej dajeva v ponudbo fotografiranje, ki zadosti vsem varnostnim kriterijem in hkrati dá vse tisto, kar vajin otrok zmore. Spomini bodo pa itak prekrasni!Paketi & cenik

MiNi

20 min fotografiranja dojenčka
1 izgled
5 digitalnih retuširanih fotografij
5 art printov 13x18

Termini na voljo:
9:00 ali 11:00
9. marec, 15. marec, 23. marec


50 € s popustom

Mali model

60 min fotografiranja dojenčka
2 - 3 izgledi
12 digitalnih retuširanih fotografij
8 art printov 13x18

Termini na voljo:
10:00
11. marec, 16. marec, 18.marec


90 € s popustom

Družinski dodatek

lahko izberete k enemu od zgornjih paketov
družinska fotografija / fotografija sorojencev
fotografiranje traja 10 min
1 retuširana digitalna fotografija in izdelana v velikosti 13x18 znaša 15 €


15 € / KOS


Več informacij

Rezervacija termina in plačilo

Termin je potrebno naročiti preko kontaktnega obrazca spodaj.

Termin se rezervira z vplačilom vrednosti fotografiranja, in sicer preko nakazila na TRR. Vse potrebno za nakazilo prejmeš na tvoj email naslov. Takoj, ko je nakazilo prejeto, je termin rezerviran.
Odpoved termina sporoči vsaj dan pred fotografiranjem, v nasprotnem primeru zadržim 20 % vplačila za kritje stroškov odpovedi.

Število fotografiranj je zaradi zagotavljanja kakovosti storitve omejeno.

BARVNA LESTVICA

Trenutno obužujemo zračne bele fotografije (na voljo bel plato, belo pokrita postelja z veliko naravnimi dodatki) in pa tudi malo bolj rustikalne (rjav les).

HIŠNA PRAVILA

V studiu se je potrebno sezuti, razkužiti roke in brez prekinitve nositi zaščitno masko. Vse stvari, ki jih prinesete od doma je potrebno razkužiti.
Fotografiranje ali snemanje v studiu ni dovoljeno. Ta čas namenite otroku, ki vas potrebuje ali si želi vaše pozornosti.

POTEK FOTOGRAFIRANJA

Pred prihodom bo prostor razkužen (tla, kljuke, previjalna mizica, vsi pripomočki) in primerno ogret.
Ob prihodu v studio se sezuvamo in razkužujemo.
Ob otroku ostane le en od staršev, priporočljivo mami.
Vrstni red fotografiranja je odvisen od otroka, saj je on tisti, ki pove, kaj mu v nekem trenutku odgovarja.

Po fotografiranju

Najkasneje 3 dni po fotografiranju prejmete predogled vseh uspelih fotografij. Sami izberete svoje najljubše (proti doplačilu lahko tudi izbereš več fotografij). 21 dni od oddanega naročila fotografij bova v vašo galerijo dostavila polno retuširane digitalne fotografije. Temu bodo sledili tudi art printi, ki pridejo po pošti.
Spletna galerija omogoča prenos fotografij v polni velikosti, ogled slide showa in naročilo izdelkov.

Print release

Print release je dovoljenje, ki ti omogoča, da avtorske fotografije Črtice, določene s print releasom, uporabiš za izdelke, ki so ali pa niso del ponudbe Črtice.

CENA S POPUSTOM

Vizualni ustvarjalci in pripovedovalci zgodb lahko sebe promoviramo izključno skozi naša dela, zato je nujno potrebno, da svoje delo lahko tudi objavimo na spletni strani in družbenih omrežjih. Vse, ki ste pripravljeni deliti nekaj vaših fotografij za najin spletni portfolio, bova nagradila s popustom, ki je določen ob paketu fotografiranja. Vsi ostali, ki pa seveda želite ohraniti vašo zasebnost v polni meri, izberete paket brez popusta.


Rezervacija termina