Odštevala sva dan po dan, da vas lahko končno sprejmeva nazaj! Da, zamudili smo marsikatero rojstvo, trebuščke, rojstne dneve... Veliko vsega. Da bomo najlažje in v čim krajšem roku nadoknadili zamujeno, sva oblikovala MINI paket za začetek novega obdobja.

MINI FOTOGRAFIRANJA

Mini fotografiranja bodo potekala po novih priporočilih za delo v času pandemije COVID19. Izvajala se bodo na zunanji lokaciji. Skrbeli bomo za ustrezno varnostno razdaljo, a hkrati poskrbeli, da se boste na fotografiranju zabavali. Po obdobju v samoizolaciji verjameva, da bodo vaši objemčki in poljubčki še slajši.

PONUDBA

30 minut fotografiranja na zunanji lokaciji v Gorišnici
fotografira se lahko posameznik, par ali družina
prejmete vse uspele skrbno obdelane digitalne fotografije (20+)
*ob doplačilu možnost retuširanja fotografij in/ali izdelava printov


70 €


Več informacij

Rezervacija termina in plačilo

Termin naročiš preko kontaktnega obrazca spodaj.

Termin se rezervira z vplačilom vrednosti izbranega paketa, in sicer preko nakazila na TRR. Vse potrebno za nakazilo dobiš na tvoj email naslov. Takoj, ko je nakazilo prejeto, je termin rezerviran.
Odpoved termina sporoči 24 ur pred terminom fotografiranja, v nasprotnem primeru zadržim 20 % vplačila za kritje stroškov odpovedi.

Število fotografiranj je zaradi zagotavljanja kakovosti storitve omejeno.

Termini in urnik fotografiranj

Za fotografiranja so na razpolago le že določeni termini. Ponudba velja do zapolnitve prostih mest.

PRED FOTOGRAFIRANJEM

Po predhodnem klicu se pogovorimo o vseh podrobnostih fotografiranja, zato da boste na samem fotografiranju kar se da sporoščeni in pripravljeni.

Po fotografiranju

Najkasneje 14 dni po fotografiranju prejmeš osebno z geslom zaščiteno galerijo, v kateri te čakajo vse uspele skrbno obdelane fotografije. Galerija bo omogočila prenos izbranih fotografij ter naročilo izdelkov.

Print release

Print release je dovoljenje, ki omogoča, da avtorske fotografije Črtice, določene s print releasom, uporabita za izdelke, ki so ali pa niso del ponudbe Črtice.

Ali lahko naročim retuširanje fotografij?

Seveda. Oba fotografa sva tudi fotošoperja in komaj čakava, da lahko fotografijo pripeljeva na najvišji možni nivo. Retuširanje posamezne fotografije znaša 10,00 €, če je na fotografiji ena oseba / 15,00 €, če je na fotografiji več oseb.Te zamika?

Ne odlašaj in zagrabi svoj terminček.

V kolikor ne odgovorim v 48 urah, mi prosim pošlji znova.


Foto knjiga, od 120 €

Canvas, od 50 €

Leporello album z 12 fotografijami, 25 €