Karina Laura

Sem hči poklicne fotografinje in ravno zato si nikoli nisem predstavljala, da bi bila fotografinja. A po diplomi iz Medijskih komunikacij, smeri grafična komunikacija, sem hitro ugotovila, da to jabolko res ni padlo daleč od drevesa. Podedovano znanje, oplemeniteno z kakovostnimi izobraževanji tako na področju stroke, kot nujno na področju odnosov, ter moje večno gnanje za "popolno fotografijo", je nekega jutra razgnalo vse dvome. Ob pogledu na fotografijo, ki sem jo posnela za prijateljičino dojenčico mi je zastal dih: "To je moja fotka! V tem sem dejansko dobra!" in mravljinčki so povedali svoje.

Najino delo mi omogoča vse tisto, kar sem kot deklica sanjala - biti ob ljudeh, spoznavati njihove zgodbe, iz majhnih reči delati velike, biti človek, in toliko je tega ... Moje delo je moja umetnost.

Bor

Sicer je moje ime Boris, a žena pravi, da mi Bor enostavno bolje pristoji. Moram ji verjeti. Še preden sem uspel diplomirati na Pravni fakulteti, sem odkril, da je premikajoča se slika moja velika ljubezen. V tistem obdobju sva se tudi spoznala in na najinih delovnih zmenkih tekmovala za boljšo fotografijo. Razplet je bil jasen! Skupaj sva najboljša - tako zasebno, kot poslovno.

Mnenja strank

Mnenja strank

“Talent, kakovost in srčnost. Predvsem pa zmeraj tisto nekaj več.”